Mäkin Haluun Rokkitähdex

Klamydia

12-vuotias läski pallo tulee ja sulta nimmaria pyytää Sä niitä valokuvaas kirjoitat On kiva niitä teenage tiisuille syytää Illalla pitää käydä keikkaamassa, päivät vessan istuimes meikkaamassa Voi jumalauta puuteri loppu, tuli kemikaalioon vitun kova hoppu

No jumalauta jos muukkin ni mäkin haluun rokkitähdex. Onko mitään ihanempaa, kuin nimmareita raapustaa? Jos muukkin ni jumalauta mäkin haluun rokkitähdex! Nahkahousut jalkaan vaan ja pumpulia kalsareihin tukitaan.

12-vuotias läski pallo tulee ja sulta nimmaria pyytää Sä niitä valokuvaas kirjoitat On kiva niitä tarhalaisille syytää Illalla pitää käydä keikkaamassa, päivät vessan istuimessa meikkaamassa Voi jumalauta puuteri loppu, tuli kemikaalioon vitun kova hoppu

No jumalauta jos muukkin ni mäkin haluun rokkitähdex. Onko mitään ihanempaa, kuin nimmareita raapustaa? Jos muukkin ni jumalauta mäkin haluun rokkitähdex! Nahkahousut jalkaan vaan ja pumpulia kalsareihin tukitaan. Jos muukkin ni jumalauta mäkin haluun rokkitähdex. On kiva soittaa heviä ja olla niin helvetin leviä-ä Jos muukkin ni jumalauta mäkin haluun rokkitähdex. Ja lavan edusta on koko ala-asteen väli tunti.

Laita Klamydia soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.