Minäminäminä

Klamydia

Mä osaan tän mä osaan ton, Oon jätkä mahdoton. Minimaalinen on määrä mua parempien. Tasoisiani on turha ees täältä alkaa kattelee, Joku päivä peilin kanssa naimisiin mä meen.

No se on minäminäminä, Minäminäminä, Minäminä eikä kukaan muu. Minäminäminä, minäminäminä, Minäminä eikä kukaan muu. Minäminäminä minäminäminä, jeejeejee. Se on minäminäminä minäminäminä minäminä Minä minäminäminäminäminä, Eikä kukaan muu.

Älykäskin suurinpiirtein, intellektuelli oon On järkee pantu älyttömästi alle kuontalon Mutta mistähän kummasta juttu tääkin johtunee Kun johonkin istuun meen niin pöytä pikkuhiljaa tyhjenee

No se on minäminäminä, Minäminäminä, Minäminä eikä kukaan muu. Minäminäminä, minäminäminä, Minäminä eikä kukaan muu. Minäminäminäminäminäminä, jeejeejee. Se on minäminäminäminäminäminäminäminä Minäminäminäminäminäminä, Eikä kukaan muu.

Se mua hämmästyttää, Se mua kummastuttaa, Että miten näin ylimaallisen häikäisevän ihanasta Ihmisestä voidaan sanoa, Että oon universumin suurin virtsapää.

Minäminäminä, minäminäminä, Minäminä eikä kukaan muu. Minäminäminä, minäminäminä, Minäminä eikä kukaan muu.

Minäminäminäminäminäminä, Jeejeejee. Se on minäminäminäminäminäminäminäminä Minäminäminäminäminäminä, Eikä mikään eikä kukaan muu.

Tämän kappaleen kanssa sopii hyvin uusi älypelimme Urjo.com. Osaatko ratkoa tehtävät käyttämällä loogista päättelykykyäsi? Avaa älypeli uuteen ikkunaan ».


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.