Se ei kuulu sulle

Klamydia

Sovitaanko, että sä vaan kauhot ihan omaa soppaasi. Älä muitten bisneksiin työnnä turpaasi. Ressaa ittes vaikka hengiltä, se on sun asias. Älä uraputkees mua kisko, en aio kantaa paineitas. Niin sanottua elämänkokemustas tuut mulle tyrkyttään, No ikäähän sulla on, mutta et oo eläny päivääkään!

Se ei kuulu sulle, mitä mä teen! Se ei kuulu sulle, mihin mä meen! Itte valintas teit, älä työnnä mua samaan satimeen! Se ei kuulu sulle, mitä mä teen! Se ei kuulu sulle, mihin mä meen! Vaikka ranteeni viiltäisin ja tunkisin parrun perseeseen!

Kuka tahansa pystyy salkun täyteen paperia tukkimaan. Kuka tahansa kykenee nokka pystyssä katuja tallaamaan. Sulla ei oo mitään, mitä voisit mulle opettaa, Sanot mua kakaraks, mut sulla ei oo lapsuutta ollutkaan. Niin sanottua elämänkokemustas tuut mulle tyrkyttään, No ikäähän sulla on, mutta et oo eläny päivääkään!

Se ei kuulu sulle, mitä mä teen! Se ei kuulu sulle, mihin mä meen! Itte valintas teit, älä työnnä mua samaan satimeen! Se ei kuulu sulle, mihin mä meen! Se ei kuulu sulle, mitä mä teen! Vaikka ranteeni viiltäisin ja tunkisin parrun perseeseen!

Laita Klamydia soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.