Waagina, linnanneito

Klamydia

Sai suuren suukon, sai vähän pimpsaakin, Kun se sai sen uskomaan et homma parantaa ripulin. Peitsi oli tanassa ja siveysvyö kyytii sai. Katapultin lailla laukes peräkammariin tottakai.

Silmät harittaen taas ritari rallattaa: Niin kaunis nainen että joisin sen kylpyvettä, Vaikka moneen kertaan käytettyy ei kakomatta kaada. Niin kaunis nainen että joisin sen kylpyvettä, Vaikka hovineito nyrpistää. Kai senkin pitäs saada.

No oikee isäntä kotiin palas, kauhukseen huomasi, Että hovissa on uusi kukko ja heti sodan julisti. Päitä lensi ja miekat viuhui, taisto oli kaamea. Mut korkeimmassa tornissa vain naitiin ja puhuttiin saamea.

Silmät harittaen taas knihti rallattaa: Niin kaunis nainen että joisin sen kylpyvettä, Vaikka moneen kertaan käytettyy ei kakomatta kaada. Niin kaunis nainen että joisin sen kylpyvettä, Vaikka hovineito nyrpistää. Kai senkin pitäs saada.

Niin kaunis nainen että joisin sen kylpyvettä. Niin kaunis nainen että joisin sen kylpyvettä. Niin kaunis nainen että joisin sen kylpyvettä, Vaikka moneen kertaan käytettyy ei kakomatta kaada. Niin kaunis nainen että joisin sen kylpyvettä, Vaikka hovineito nyrpistää. Kai senkin pitäs saada.

Laita Klamydia soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.