Kalenteris tyhjää feat. Ruma

Mäkki

Vihdoin kalenteris tyhjää enkä aio täyttää sitä yhtään teen mitä lystään grillaan mun ihosta kypsää hei tehää tänään jotain tyhmää

Huolia oo ei oo ei oo, ei oo! Kiirettä oo ei oo ei oo, ei oo! Huolia oo ei oo ei oo, ei oo! Kiirettä oo ei oo ei oo, ei oo!

Verse 1 (Mäkki)

Aaah! Viimeinki kalenteris tyhjää, teen sitä mist mä tykkäään ei yhtään turhaa selitystä, motari on kuuma ja oon valmis kiesiin hyppää, vapaasukellus pohjaan pidätän hengitystä, Yeeeah! ja sit mä päästän kaiken pihalle, Aito Mäkki hei kukas muu? pudottaa niit timanttei, en tsiigaile viisareit, kesä rullataan fillareil, viimeinki lomal, korkkaan Coronan limeviipaleel! Pussikaljaa, jatkot mun takapihal, jalat uppoo rantahiekkaan niinku oltais Canarial, matkustan a-luokas, sopivasti jalkatilaa, peril venaa polttava asfaltti ja paljast pintaa! Tää ei oo kesäromanssi, en tarjoo laastaria, saan sulta parhaat vibat ku kuljetaan rantaviivaa sä diggaat rokkaa Donna Karanii ja Michael Korssii, jalas Conssit ja hypnoottiset microsortsit!

Kertosäe

Vihdoin Kalenteris tyhjää enkä aijo täyttää sitä yhtään teen mitä lystään grillaan mun ihosta kypsää hei, tehää tänään jotain tyhmää

Huolia oo ei oo ei oo, ei oo! Kiirettä oo ei oo ei oo, ei oo! Huolia oo ei oo ei oo, ei oo! Kiirettä oo ei oo ei oo, ei oo!

Verse 2 (Ruma)

Ei oo huolii, otan lonkkaa, avaan vinetto tonkkaa, puhelin kii, mul on lomaa kiitos hei ja kuulemiin mua ei tavota, rantavarjossa haistatan arjelle alohat! valmiina varoja kadottaa, tehään mitä halutaan vesijetil rantaan, hanat huurteista valuttaa ja mä tankkaan, mammat näyttää parhaalt ei ihoo panttaa alla kankaan, Kankaanpää, Bora Bora, Helsinki-Vantaa, ihan sama missä oon yyteröin blehojen takaa, vaihde femmalt vapaaks kuumaa niinku Sara Chafak, otetaa haltuun hetki, niiku tapan, ilmas tuoksuu Nivea Sun bodyshottei agia navast, botskei, terassei, vuokra-autoi, juhlii, festareit, lentokoneit, aamujatkoi, tää on elämää, farenheittei niskaan iskee Mul on olkihattu, shoret, iso sikke ja Cuba Libre!

C-osa x 2 (Mäkki)

Antaa lähteä lapasista, tehään jotain tulenarkaa, vaarallista! Mitä palaneist satasista? Ei kukaan haluu tylsää ja tavallista!

Kertosäe

Vihdoin Kalenteris tyhjää enkä aijo täyttää sitä yhtään teen mitä lystään grillaan mun ihosta kypsää hei, tehää tänään jotain tyhmää

Huolia oo ei oo ei oo, ei oo! Kiirettä oo ei oo ei oo, ei oo! Huolia oo ei oo ei oo, ei oo! Kiirettä oo ei oo ei oo, ei oo! Huolia oo ei oo ei oo, ei oo! Kiirettä oo ei oo ei oo, ei oo! Huolia oo ei oo ei oo, ei oo! Kiirettä oo ei oo ei oo, ei oo!

Laita Mäkki soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.