Mitä ikinä teenkin feat. Tippa-T

Mäkki

Verse 1 (Mäkki)

OG Mäkki aito parittajan poika Tallinnasta suoraan Suomenlahden Casanova Saavuin tänne, mut en viettämään rantalomaa Ja jos elämä on huora, mä haluun hieroo sen pakaroita Oon aina painanu hommii enkä elä toimeentulotuilla ja vaik ajat ois kuivat mul on isompi nälkä ku muilla alotin kaiken ilman perintöö tai pesämunaa en kysyny keltään lupaa aaah!…ei mua estä kukaan! Jalat maas pää pilvis en tuu päästä irti Tunnistat aitouden ku sä katot mua silmii Ootsä tosissasi? Kuka sä luulet olevasi? noin rotsi auki? Fuck yeah! todellaki! Aito Mäkki hei kukas muu, ex muija lähti nyt mul on uus! Kaikki katoo aikanaan ku darranjälkeinen turvotus Takas stadiin! jää taas taakse Vana Tallinn! Lasnamäki, Mustamäki, Lassobaari, Alcatrazi

Kertosäe

Mitä ikinä teenki Mis ikinä oonki Jos tarviit jeesii Sä voit ottaa koodii Mul on rakkautta teille, se on molemminpuolist Pysyt mun mieles Kunnes tuun takas kotiin

Mitä ikinä teenki Mis ikinä oonki Jos tarviit jeesii Sä voit ottaa koodii Ja vaik oon ollu poissa täält pitkään Se ei tuu muuttamaan mitään ei!

Verse 2 (Tippa-T)

Nuori Kukko on kai hautaan saakka juniori hevosvoimii lätkäkassis oon se buli ori ravaan tuol radal, sä haluut betsaa muhun koko Suomi käyty läpi mut mun mestat on Turus joo mä kiitän mun frendei siellä, ilman niitä en olis tääl nousin ylöspäin saa nähä missä mennään tovin pääst mä lennän niinku hävittäjä, en oo tulos alas Addulta kledjut ja fressit kengät aina jalas ei oo aikaa joka ikist kotkaa nähä joka keikan jälkeen tulee tarjoo vodkaa ja spägää mä oon onnellinen pikkuhiljaa joka päivä enemmän jotkut haluu palaa takas mut mä haluun eteenpäin jos sä haluut pihvii, mä vien sut Vegemestaan pari videoo Tubeen saa koko skenen ressaa mä saan duunaa mitä rakastan ja tehä valuuttaa jos siin on jotain väärää ni mä en vittu sitä tajua.

Verse 3 (Mäkki)

Jos sä kohtelet mua hyvin ni mä annan sen takas Puolestas tarvon vaik läpi suon lantsarit jalas Mä lupaan… pysyy sun takanasi pysyy sun tukenasi ku maailma muuttuu tummemmaksi pidän kii tukevasti! Jos mä teen jotain ni se tehään sit kunnol 100 Keikkaa vuodes eikä levy oo viel ees ulkon Tää on mun vuoro, mun vuosi, mun vuki, kato ku! poljen mun tunturii, lyön lisää puita uuniin. Hei! nähään pohjoses, nähään eteläs Suomen halki lennetään Joka mestas meijät tiedetään! Faneille femmoja heitellään! Ollaan täysillä mukan ja lupaan kovempaa menoo ku kenelkään! Self made self paid turha vetää nenään herneit Emmä nää teit heittereit Money Over Bitches! Sanon vaa Kippis juhlitaan! kunnes menee baarin ovet kiinni.

Kertosäe

Mitä ikinä teenki Mis ikinä oonki Jos tarviit jeesii Sä voit ottaa koodii Mul on rakkautta teille, se on molemminpuolist Pysyt mun mieles Kunnes tuun takas kotiin

Mitä ikinä teenki Mis ikinä oonki Jos tarviit jeesii Sä voit ottaa koodii Ja vaik oon ollu poissa täält pitkään Se ei tuu muuttamaan mitään ei!

Se ei tuu muuttamaan mitään ei! Se ei tuu muuttamaan mitään ei! Se ei tuu muuttamaan mitään ei! Se ei tuu muuttamaan mitään ei! Se ei tuu muuttamaan mitään ei! Se ei tuu muuttamaan mitään ei! Se ei tuu muuttamaan mitään ei! Se ei tuu muuttamaan mitään ei!

Laita Mäkki soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.