Tango desiree

Olavi Virta

Kun yö on kuulas silkinmusta ilma täynnä on onnen odotusta aava nukkuu jo Argentiinan pusta silloin tango näin kutsuvasti soi.

Sen soittaa paimen kitaralla, nuoren neidon on lyhty akkunalla, aivan pieni ja varjostimen alla, muuten äiti sen valon nähdä voi.

Näin sulle laadin tään serenaadin nyt palkan vaadin, kaunehin Desiree. Jos tahdot kiittää, niin ruusu riittää voit siihen liittää, sä yhden kutris, Desiree.

Suo neito suukon akkunastaan nuori paimen sen riemuin ottaa vastaan. Tähdet taivaan sen näkee ainoastaan lyhty kaino myös silmät ummistaa.

Muistathan sen illan rakkauden suukon nuori paimen tunsi poskellaan. Muistathan sen sen valan rakkauden jonka vannoin sulle nukkuessa maan.

Taas yö on kuulas silkinmusta ilma täynnä on onnen odotusta, taasen nukkuu tuo Argentiinan pusta meille tango näin hiljaisena soi. Sen sulle soitan kitaralla lyhty nyökkää vain varjostimen alla ruusunkukka on yksin akkunalla paimenelle se onnen viestin toi.

Näin silloin soitin, kun syömmes voitin näin vielä laulan kaunehin Desiree Loi lemmen paulan sun kutris mulle taas kaivatulle, saan kohta laulaa hiljaa: Luoksesi tyttö pieni, taas tähdet ohjaa tieni kun nukkuu rauhassa maa voi lyhdyn nyt jo sammuttaa.

Laita Olavi Virta soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.