Ylitse merten

Pekka Simojoki

Ylitse merten, kohti laajaa maailmaa Jumalan Henki meitä täällä kuljettaa Pitkä matkamme on, tie on tuntematon Mutta Jeesus itse johtaa kulkijaa Pitkä matkamme on, tie on tuntematon Mutta Jeesus itse johtaa kulkijaa

Yhdessä koimme pienen hetken elämää. Jumalan rakaus sydämiä lämmittää. Hetki haihtuva on, mutta muuttumaton Jeesus Kristus itse johtaa kulkijaa. Hetki haihtuva on, mutta muuttumaton Jeesus Kristus itse johtaa kulkijaa.

Kun suru kohtaa, kipu tarttuu sydämeen. Rukous kantaa meitä uuteen huomiseen. Tulkoon taistelu, työ, tulkoon murhe ja yö Jumalamme nostaa jälleen uupuneen Tulkoon taistelu, työ, tulkoon murhe ja yö Jumalamme nostaa jälleen uupuneen

Kun aika koittaa, kaikki murhe hälvenee. Kun aika koittaa, Herran kansa riemuitsee. Jälkeen kaipauksen, jälkeen taistelujen Uusi aamu ylitsemme valkenee. Jälkeen kaipauksen, jälkeen taistelujen Uusi aamu ylitsemme valkenee.

Laita Pekka Simojoki soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.