Käki

Petri Nygård

[Verse 1:] Mul on jotenki semmonen fiilis, että tänään lähtee lapasest! Taas.

Säästä kertomukset, alkoholin haittavaikutukset, hiihtäessäkin voi kaatuu varsinkin jos puuttuu ne sukset. Mutta nyt on tiskillä laitettu kyllä kystä. Kännit on oikee vastaus, vaikken oikeen muista kysymystä.

Täh taas viihtellä noni, känninen kaksoisolentoni. Uuteen nousuun, kestääkö kunto, nyt ne, promillet kuntoo. Liikaa, liikaa anna tähä, kohtuu on kuitenki liian vähän.

[Hook:] Aaaa-aaa aatsipoppaa, likoon kroppaa, nyt otan soppaa.

Jaajaajaa hei koko juhlaväki, tanssikaa pöydillä ihan sama kuka näki, jaajaajaajaa hei koko juhlaväki, haluun kuulla kuka on nyt kännissä kun käki.

Sano kukkuuuuuu, kukkuuuuuu-uuu, sano kukkuuuuuu, kukkuuuuuu-uuu.

[Verse 2:] En tarvi päihteitä itseni nolaamiseksi, osaan sen kyllä ilmankin, saanko nyt keksin? Kuka tarjoo? Piikki auki. Pystytkö vippaa satkua? Jos ryyppääminen ei nyt lopu se saa luvan jatkua.

Eli otetaans viinaa, pelkkä jäykkää, tuun antaa sulle pelkkää jäykkää, just sitä. Kumipurkkaa perää, ajattelu on turhaa, herää.

Mut muista tää, se kuka saunassa pieree, se ilman kaljaa jää.

[Hook]

[Bridge:] Se tunne, se tunne, se tunne, se tunne, se tunne ku tiedät et tänään irtoo hakaset! Se tunne, se tunne, se tunne, se tunne, se tunne ku tiedät et tänään lähtee lapasest!

[Verse 3:] Ota kottii kiitti, ota mottii niitti, ota shottii riitti! Sitten sitä ohraaviljaa, hilpeenä kaljaa, kalpeena hiljaa.

Huomenna salee olot oudot Ehkä otin ehkä en, so not.

[Hook]

Ollaan älästii, ihan sama kuka näki! Ollaan älästii!

Laita Petri Nygård soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.