Aaveet feat. Adi L Hasla

Pihlaja

Sä oot mun kaa, kun muut ei nää, mä tuun mukaan vaan sillon kun et nää ketään, onks tää totuutta vai pelkkää vitun tehtävää? mitä sä pelkäät?

miks meist ei löydy kuvia? miks meit ei nähdä klubilla? onks sun frendit vaan niin kuivia? vai mitä sä pelkäät?

Miks yhes ollaan niinku aaveet? aaveet Miks yhes ollaan niinku aaveet? aaveet aaveet aaveet

Mä kysyn vaan, ooks kenen kaa? sä vastaat etten tunne niitä kuitenkaan, sä vaan haluut olla näkymätön kahdestaan, mitä sä pelkäät?

miks nään meidät pelkis peileissä? miksei voitais käydä deiteillä? onks sul käynnis muita geimejä? vai mitä sä pelkäät?

Miks yhes ollaan niinku aaveet? aaveet Miks yhes ollaan niinku aaveet? aaveet aaveet aaveet

A-a-a-adi L ei vissii taaskaa puhuta muusta, tää tilanne on yks fucking neljän ruuhka ja vaikee kuplaa puhkasta ku molempien kupla tehty täydest luusta ja sä haluut lisää deittei (ja niit sä haluut) sä luulit et mä pelaan geimei, yo missattu puhelu on mayday, ei nähdä eteenpäin jos katse pysyy taustapeileis, mun on vaikee pysyy aloillani, ja tiedän et mä elän omal tavallani, mun vaiheilust oon pahoillani, en mä todellakaa haluu pahoittaa sun mieltä tahallani, joo postaa vaa kuva, iha kiva, mut haluun koittaa pitää edes jotain privattina, ja siitä lähde kinaa, nähny riittävän monta suihkukonesuhde tässä ilmatilas vaikkei rullaa aina tasasel, oon ollu alust asti mukana täs satasel, en valehtele, takaan sen ja pahoittelen et sun fiilis on et yhes ollaan niinku

aaveet aaveet (aaveet) aaveet aaveet (aaveet)

Laita Pihlaja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.