en haluu kuullakkaan

Piia Myyry

En halua kuullakkaan mitä teet, oot mun kaverin entisiä miehiä, silloinkin se kaikki oli jotain omaa, ei näyty teitä, eikä löytynyt aikaa tehdä, muutakuin elämää omaa.

Ei siitä mitään ihmeempää oo tullut, sun armoilla ollaan ku n sä suutut, vaikka ei olla koskaan nähty, sä sääntelet ihmisten elämää, jää käteen vaan tähteet.

Sulle ei tunteilla oo mitään arvoo, kroppakin on kuin nyrkkeilysäkki, sillä sä sun ongelmia ratkot. Sä yrität jatkuvast tehdä jotain pahaa, ihmistuotteilla sä oikeesti teet rahaa.

Se ei tosiaan oo mitään catwalkia, o n niilläkin kohta jo jalat poikki. Sulle muiden tyot on ihan sama, riittää että sun elämä menee samaa rataa.

On sulla kai jokseenkin infantiili luonne, ei se kuitenkaan ole se sun lääkärin juonne. Sulle kaikki on vain tuotteita sairaalaan. Sä niitä vaikka väkisin teet, ei siinä mene kuin yö, ja taas näkyy harmaata auraa.

Laita Piia Myyry soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.