FIINI VIINI

PIIA MYYRY

ONKS MEIL TÄNÄÄN SKUMPPAA, VAI ANNAX SÄ MULLE ILTAJUMPPAA, ONKO MULLA TÄNÄÄN SE ONNI VAI TÄYTYYKÖ LÄHTEE TUHLAAN LOMATONNI.

ON MULLA TOSSA EESSÄ LIMUSIINI JA TAKAKONTISSA HYVÄ KULTALEIMATTU VIINI. MÄ OON ALKANUT TYLSISTYY KOTIIN JA JOUTUNUT HAKKIIN ILTAMENOIHIN JOPON.

ON MEILLÄ UUS BILEMESTA, SE ON TESTATTU JA SIEL ON IHAN KUIN MUSIIKKI SOIS PUHELIMESTA, ON MEILLÄ SIELLÄ KIVAA OLLU VAIKKA PÄÄLLÄ OLLUKIN JOKU PUKULOLLU.

MÄ OON JOUTUNUT LAITTAAN GLITTERII SILMÄÄN JA ESITTÄMÄÄN ILLALLA JOTAIN MUUTA MITÄ MÄ PÄIVÄLLÄ FILMAAN. MÄ OON TÄSSÄ ILTAPUHTEISSA JA ENHÄ JO UUSISSSA SUHTEISSA. MULLA ON UUS PIILOLYYLI JA SILLÄ ON OIKEEN JURISTITYYLI.

PÄIVÄT SE ESITTÄÄ TIUKKAA POMOO, ILLAL SE AJAA SITÄ SAMAA JOPOO, PÄÄSEE SE SILLÄ STADIKALLE JA MULLA ON MUKANA ILLALLA ISO HALINALLE. SE KIITTÄÄ MUA SIITÄ, EIKÄ SILLE KOSKAAN MITÄÄN RIITÄ. VAIKKA MÄ KUINKA LEPYTTELEN JA POKKAAN, TYÖNTÄÄ SE JOKA VÄLIIN OMAA SOKKAA.

MÄ OON YRITTÄNYT OLLA HILLITTY JA FIINI, KUN MULLA ON UUS AUTTOMOBIILI, MÄ SILLÄ KURVAAN EROTTAJALLE JA TARJOAN VIINIÄ ODOTTAVALLE, SE KUITENKIN KIELTÄYTYY KUNNIASTA JA MÄ POKKAAN, EN TAINNUT SAADA TÄSTÄ ILLASTA KUIN OMAAN NOKKAAN.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.