HAAVAT SYVÄT

PIIA MYYRY

SUN HAAVAT ON SYVÄT, JA SUN SANAT VIILTÄÄ KUIN OOLJEN JYVÄT, SÄ OOT TOIVONUT MEISTÄ PARII, MUT ON SULLA ELÄMÄSSÄ TAKANA NIIN MONTA KARII, ETTEI TÄSTÄ MITÄÄN TUU, ENKÄ MÄ JAKSA ENÄÄ SUUTTUU.

EI TUU TÄSTÄ SUHTEESTA ONNEE MULLE, VAIX SÄ HALUAISIT ANTAA SYDÄMEN HUNNUTETULLE. ON LIIAN MONTA LAINATTUA HUULIPUNAA, ETTEI SE SAA MUN SYDÄNTÄ SULAA.

ON SIIS TULLUT LOPPU TÄHÄN STORYYN, EIKÄ SE LOPPUNUTKAAN SUN KANNALTA LOVESTORYYN. OOT SÄ SUHTEESEEN LIIAN KOPEE, EIKÄ SUL OO ANTAA KUIN RAHAA JA LOUKKAUKSIA KUIN NOKEE.

SE ON LIIAN JÄISTÄ JA SYVÄÄ, EI OIKEEN LÖYDY NOSTETTA HYVÄÄ. JÄLJELLE ON JÄÄÄNYT KATKERUUS JA TUULIVIIRILUONNE, SE EI OLE TÄN YHTEISKUNNAN POSITIIVINEN JUONNE. ON SUSTA LÖYTYNYT KARU PUOLI, JOTAIN JOSTA EI ROIHU SYDÄN EIKÄ RAKKAUDEN NUOLI.

SÄ OOT KASVANUT MIEHEX JO NUORENA, EIKÄ ENÄÄ VOI VAATTEET SUN PÄÄLLÄS SUO NUORENNA. SÄ OOT JO PURTES KÄÄNTÄNYT KARILLE EIKÄ SITÄ HELPOSTI LUOVITA SATAMAAN VAAN AVOMERILLE.

SUN TUNTEET ON KUIN IGUAANIL, NE VAIHTAA VAAN VÄRII JA MUA SÄ SILTI LEIJONANA VAANIT. ON SULLA TUNTEET VAHVAT JA SYVÄT, NE VOI HEITTÄÄ ILMAAN KUIN RIISIN JYVÄT. SIITÄ NE MAAHAN AINA PUTOAA, KUNNES TUULI SEN KAIKEN TAAS PUHDISTAA.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.