HEIKKO HETKI

PIIA MYYRY

OOKS NÄHNY CHISUU, TAI SYÖTTÄNYT TÄNÄÄN TIRAMISUU? OOKS OLLU HEIKKO, VAI ONKS SUN PÄÄLLÄ MUUTEN VAAN UNIPEITTO. SÄ NÄYTÄT LAISKALTA, ETKÄ MILTÄÄN POPSTARA TAISKALTA.

PITÄIS SUN VARMAAN VETÄÄ ITTES KASAAN, JOTTA EI TARTTIS SOITTAA TÄNNE MASAA, MUL ON TOSIAAN HEIKKO HETKI TÄÄLLÄ, EIKÄ MUL OO OIKEEN MITÄÄN PÄÄLLÄ.

MÄ OLEN KATTONUT TÄS TELKKUU KOVIN, JA ON MUN LOMPAKOSSAKIN KOHT MELKOINEN TOVI. MUN PITÄIS BIISEJÄ KIRJOTTAA, MUT SE EI AINA OO MITÄÄN IDEAALI TOIMINTAA.

SE ON JOKSEENKIN LUOVAA TYÖTÄ, JA TAKANA ON MONTA VALVOTTUA YÖTÄ, MÄ OON TÄSSÄ JOKSEENKIN NAATTI, JA PITÄIS OSTAA VARMAAN JOKU PURJEHDUSPAATTI, JOTTA OSAISIN VÄHÄ RELAA, JA JOTAIN MUUTAKIN ASIAA TÄS KANS KELAA.

MÄ OON VÄSYNYT JA TARVIIN KAHVII, ON TÄS ILTA ALUILLAAN, JA VOIN HAKEA VAIX KARAHVII, JOKA ON TÄYTETTY PUNAVIINILLÄ HYVÄLLÄ, JOTTA EI ELÄMÄ TUNTUIS NIIN SYVÄLTÄ.

MÄ EN OO TÄNÄÄN TEHNYT TIKUSTA ASIAA, EIKÄ MUL OO UUTTA KORURASIAA, MUT OON SAANUT SULTA VAATTEET UUDET, EIKÄ TÄNÄÄN OLE MITÄÄN SUURTA PUUTET.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.