JUHLITAAN

PIIA MYYRY

HEI, ME JUHLITAAN TÄNÄÄN, ON PAREMPIEN PORUKOIDEN ILTA, JOHON EI OO ASIAA HÄPEÄMÄÄN. JATKUVAA KÄLÄTYSTÄ ON TEILLÄ VAIKKA VOISITTE JOSKUS KYLÄILLÄ MEILLÄ.

TIRAMISUHAN ON KIVA KISU, JOSKUS SE HALUAA OLLA VAIN KOTIMISU, PYÖRIÄ KÄMPÄSSÄ VERSKAT PÄÄLLÄ JA OLLA JOPA HUONOLLA PÄÄLLÄ. TAITEEN LUOMINEN ON OMA JUTTU, SIIHEN EI SOVI JOKA KADUN TUTTU, MEIKÄLÄINEN VETÄÄ RÄPPII JA TEINIT TAHTOO UUSIA LÄPPII, MÄ OOT TÄTÄ JO TREENANNUT TOVIN, JA TÄHÄN SATSANNUT JA AMORIIN KOVIN.

SE JOKU HUITELEE TUOLLA MAAILMALLA, SIL ON MONTA OMAA KALLISTA KAARAA. MÄ EN NIIT OO NÄHNYT VIELÄ, TUNTUU KUIN NE OLIS MUN ONNEN TIELLÄ. SIL ON AINA KIIRE KOVA, EIKÄ SE HALUU EDES OLLA MUN OMA. SIL ON KIIREEMPI MAAILMAA NÄHDÄ, SE ON KIINNI RAHASSA JA SÄHLÄ. MITÄ MÄ SIIT MEEN SILLE SANOMAAN, JOKAINEN JALUU JOTAIN JA MUUTA ANOO VAAN.

MÄ OON TÄSSÄ SUPERMERKADOSSA SHOPPAAS, MIETIN ETTEI OO PÄLJOA MITÄ TÄYTYY OSTAA, ON SILLÄ TOSIAAN KAIKKEA KOTONA, MUT MÄ EN SIELLÄ YKSINÄÄN TAAS ODOTA. MÄKIN HALUAN VIELÄ NÄHDÄ MAAILMAA, JOTTEI TÄÄ KAIKKI KAIKKI OLIS TÄTÄ LAPSELLISTA SATUU VAAN. MÄKIN TYKKÄÄN JUHLISTA COOLEIST, HALUUN MEIKATA JA PUHUU UUSISTA DUUNEISTA. ISTUU RAUHASSA CHAMRANJA KÄDESSÄ JA VETÄÄ LONKKAA TSAIKOVSKIN VÄREISSÄ.

TÄÄ TAVALLINEN ELÄMÄ EI MUNHUNVETOO, MÄ TYKKKÄÄN TUNNELMASTA JA MUA TYLSÄ ARKI ETOO. MÄKIN HALUUN JETSET SEURAT,ENKÄ IHMISII, JOTKA LOIKKII KUIN PEURAT. OONHAN MÄ JURISTI SOMA, ON MULLA TASKUSSA TUTKINTO OMA.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.