LAISKA PÄIVÄ

PIIA MYYRY

TÄNÄÄN EN KYLLÄ TEE MITÄÄN, EN LÄHDE POHJOISEEN ENKÄ ITÄÄN. MULLA ON NYT LAISKAPÄIVÄ, HELIKIN VIETTÄÄ TAAS HÄITÄ. MÄ OON KOITTANUT LAULUJA RUSTAA, TÄNÄÄN ILLALLA MUUTKIN PUKEUTUU MUSTAAN. NIILLÄ ON JUHLAT SOMAT, NE ON SÖPÖT JA VAATTEET KUIN CUCCIN OMAT.

MÄ OLEN TOSI LAISKALLA PÄÄLLÄ, ENKÄ MÄ KÄYNNISTY JOKA SÄÄLLÄ. JOSKUN PÄIVÄT ON VAAN PITKII, EIKÄ TEE MIELI TEHDÄ TIKKUU RISTIIN. TÄNÄÄN ON MULLA KOTI-ILTA, EN JAKSA JUOSTA KAUPUNGILLA JOKA ILTA. MOI PYÖRII VAAN JOTAIN LEUHKIIN, KUUOSTAA TYLSÄLTÄ JA MÄ HAEN UUTTA PENKKII.

EI ME JUURI MUUTA TEE, LAITTAA VETTÄ PÄÄLLE JA JUO TEEN. ALKAA OLLA JO LAPSELLISTA HOMMAA, TOISET YÖTÄ PÄIVÄÄ TEKEE KOVAA HOMMAA. KOULUISSA PÄIVÄT LEPPOISASTI MENEE, FREELANCE OMIA TÖITÄÄN JATKUVASTI TEKEE. HELPOMPAA OLIS HOTELLEISSA OLLA, SIELLÄ TUSKIN POKSAHTAA POLLA.

TÄNÄÄN ON SIIS LAISKA PÄIVÄ, EI TEHDÄ MUUTA KUIN SUUNNITELLAAN HELIN HÄITÄ. SIINÄ ON PEINTÄ HOMMAA, MORSIEN ROUDAA KIRKKOON OMAA ROINAA. SE ON VIIDEN HALPA HUVI, EIKÄ NE TAHDO OTTAA EDES HÄÄKUVIIN. SIELLÄ NE VAAN LÄPPÄÄ HEITTÄÄ, JA MÄ SAAN NIILLE TAAS MEHUJA KEITTÄÄ.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.