MUNA

PIIA MYYRY

SÄ OOT VETÄNYT VIIVAA, MUT EI OO SUSTA EDELLEENKÄÄN TULLUT DIIVAA, SÄ OOT PANNUT MONTAA NAISTA, JOTEN MÄ SEN SUN MUNAA TODELLAKAAN MAISTA.

SUL ON AINA KULLI KOVANA, JA SÄ LUULET ET MÄ PIDÄN SITÄ VIELÄKIN OMANA. MUT MUL ON OLUT SUTINAA HYVIN, EIKÄ SUN MUNAKAAN OO OLLU KAIKKEIN SYVIN.

SÄ OOT AINA LUULLUT ITSESTÄS PALJON, MUT AINA SÄ OTAT VAAN YHDEN KALJAN.SUL ON AINA OLLUT MASSII PALJON, MUT SE EI TEE SUN MUNASTA KOVIN KOVAA, VAAN MEIDÄN SÄNKYPUUISTA TODELLA VALJUN.

ME OLLAAN HÄMMENNETTY KEITTOO OMAA, JA MEIL ON IHAN PERHE SOMA, MUYT SÄ ET OO MIKÄÄN HYVÄ SÄNGYS, JA MÄKIN KAIKET ILLAT ISTUN KÄNNYS, NIIN NE ILLAT MEILLÄ MENEE JA ME PELATAAN PALJON VIDEOPELEI.

SÄ OOT TEHNYT KOVIN TÖITÄ, JA MÄ VALVONUT PITKIÄ ÖITÄ, SE ON SUN HOMMAS JA MUN ON SÄNKYHOMMAT NYKYÄÄN KUNNOS. SUST ON TULLUT VELTTO JA LAISKA, ETKÄ SÄ ENÄÄ JAKSA EDES KÄTTÄ PAISKAA.

SÖ OOT ANTANUT MUL PALJON TYKKII, MYT EI SE NYKYÄÄN JAKSA ENÄÄ SYKKII. SUL ON OLLU MEON NIIN KOVA, ETTEI KUNKAAN PIMPUKKA OO ENÄÄ SUN OMA. SE ON JOSKUS OLLUT SUN KAMAA, MUT EN MÄ OO JAKSANUT KATTOO KUN SÄ VEHTÄÄT JA MAKAAT.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.