NAINEN

PIIA MYYRY

SUL EI OO MUN ELIMII, ETKÄ SÄ TIEDÄ TOSIAANKAAN AINA OIKEIT VETIMII, OOT SÄ JOSKUS KUIN VARMA PANNU, JA SE ON JÄTTÄNYT SUT PÖYDÄLLE KUIN PIIMÄKANNUN, SÄ KAIPAAT TAAS LOHTUU SAMAA, MUT EI NIIST ENÄÄ TUU PYSYVÄÄ TAI OMAA.

SÄ ET PELAA ENÄÄ REHTIÄ PELIÄ, JA NAINEN ON SYLLE VAAN PIMPUKKAA JA PETIÄ, SÄ HALUUT ET NIIL ON KOTELOMEKKO PÄÄLLÄ, JOTTA NE ASTELIS SULLE NÄYTILLE EIKÄ AINA JÄRVEN JÄÄLLE.

NAISEL TÄYTYY OLLA AURINKOLASIT CUCCII, JA NE ON JO VANHOJA ETTEI NIIT KYYDITÄ ENÄÄ MUTSI. NIIL TÄYTYY OLLA VARTALO KUIN TIIMALASI, ETTEI SUN VITRIINIÄ KORISTA KUIN BURGUNDILASIT. SÄ OOT SANU KAIKEN HELPOSTI, EIKÄ SUL OO ASUNNOISTAKAAN EDES VELKOI.

SUL ON NYKYÄÄN BOSSIN PUKU PÄÄLLÄ JA KENGÄT KROKOTIILINAHKAA VAIX SÄ SEISOISIT MEIDÄN SÄNGYN PÄÄLLÄ, MÄ OON NAISENAVEISTOKSELLISEN KAUNIS, SÄ OOT MUSTASUKKAINEN JA MUN SÄNGYLLÄ OOTTAA VARMAAN AMMUTTU KAURIS.

NAISENA MÄ YRITÄN OLLA KODIN HENGETÄR, JA SUN PIMPUKKA OMA, OLLAANHAN ME NAIMISISSA, HÄÄKUVA KAUNIS JA MORSIAN SOMA. KAIKEN MÄ SULLE NAISENA ANNAN, SULLE SUN OMAT LAPSETMYÖS KANTANUT.

NAISEN ROOLI EI SIITÄ KOSKAAN MUUTU, EIKÄ SELKÄRANKAISET MIEHET SIITÄ KOSKAAN JATKUVASTI SUUTU. SÄ ET NAISTA ARVOSTA ENÄÄ, EIKÄ SUN JUTUILLA OO KOVINKAAN PALJON MERKITYSTÄ TAI PERÄÄ.

NAINEN ON SULLE AINAVAAN MUUSA, JOTTA SUN OMA ELÄMÄ EI OLIS NIIN TUUSA, MÄ OON KOITTANUT SULLE OLLANAINEN, MUT SULLE MÄ OLEN VAIN VAUVA JA VAKOSAMETTIMAINEN.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.