NIMIKKOVIINI

PIIA MYYRY

ON ILO JA ONNI SYÖDÄ OMENOITA, VAIKKA OLISI MUKANA MUUTAMA MUUKIN NOITA, ON MEILLÄ METSÄ TÄYNNÄ OMENAPUITA, EKÄ MEIDÄN TÄYDY KALUTA KOIRANLUITA.

OMANAPUISSA EI NÄY KIRSIKANKUKKAA, MUTTA MULLA ON MUKANA PARI PUNATUKKAA, MIIL ON HUULISSA GLITTERII JA NE AIKOO KOHT SAADA KAI PIPPELII. ON NIILLÄ HIENOT KOTELOMEKOT JA OCTOBERJUHLISSA MUKANA LEIKKIGEKOT.

MÄ KAADAN NIILLE VIINIÄ LASIIN, EIKÄ NE KAIHDA JUOMAA EIKÄ MEIDÄN KOIRAA MASII. MÄ ON NIIL SEN NÄYTIKSI TUONUT, MUT EI NIIST KUKAAN ON LEMMIKKIEN HOITAJIX LUOTU.

ME TEHDÄÄN OMINISTA PORTVIINII, EI SIIHEN TARVITA KUN SIHVILÄ JA PARI APERITIIVII, ON NIILLÄ TÄNÄÄN DIRLI PÄÄLLÄ, EIKÄ NE OO HUONOLLA TUULELLA KUIN JÄRVEN JÄÄLLÄ. ME JUODAAN TÄTÄ HYVÄÄ VIINII EIKÄ MEIDÄN TARVI HUUDATTAA LEVYLT TOTA TIIA PIILII.

MÄ OON TAINNUOMENOISTA JO MEHUU SAADA EIKÄ MUN OO TARVINNU HERUTTAA SITÄ MAAHAN. MÄ OON TÄNÄÄN ONNENTYTTÖ SOMA, MULLA ON TÄSSÄ UUN NIMIKKOVIINI OMA.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.