OMII JUTTUI

PIIA MYYRY

ME KAIKKI TEHDÄÄN OMII JUTTUI, SIKS MEILLÄ EI KÄY KUIN SAMOI TUTTUI. EI NE PALJOA TÄÄLLÄ VAIHDU, ON PAREMPI SIKSI ITSEKIN HAIHTUU, TÄÄLLÄON KUIN TYHJÄS KOPIS, EIKÄ VOI MITÄÄN UUTTAKAAN OPI., NE LAULAA VAAN SAMAA VIRTTÄ, EIKÄ OSAA MUUTA HUUTAA KUIN KIINNI JO HIRTTÄÄ.

MUSTA ON TULLUT IDEALISTA, KUN NOI EI OSAA OLLA KUIN PARI SUURTA VITSII. MÄ EN KASA LÄPPÄÄ HEITTÄÄ, MENKÖÖT NE VAAN VELLII KEITTÄÄN, NE ON TOSIAAN TYLSÄÄ SEURAA, NIIL EI OO MITÄÄN OMAA, NE TELKKUU KATTOO JA MUITA VAAN SEURAA. NE ON OPPNUT VETÄÄ SIIVELLÄ, EIKÄ NE OSAA OIKEESTAAN KUIN SANOILLA VIILLELLLÄ.

MÄ ON ALKANUT LOISTAA KUIN KUUSIPUU, SE JOHTUU TÄS MUN UUDEST TUOTTEEST JA ILTAKUUST, SE ON TOMMONEN KAUSITUOTE, EIKÄ MUMMOLTA NÄY EES JUONTEEN. MÄ EN OO VÄHÄÄN AIKAAN NÄHNY NOIT TYYPPEI, NIIL EI MUUT OO KUIN VAIVAKS TAI JOTAIN OUTOI TYPPEJÄ. NIIST ITTEST ON TOSIAAN RIESA TULLU, NE EI MUUTA KUIN SIIVOO JA MUUT ON NIIDEN MIELEST HULLUI.

EI NE SAA EES KUNNOLLA RUOKAA KAUPAST JA YKSIKIN KUPPI ON LIIKAA,SAAKIKA JOS JOKU PUHUU MUKAVIA TAI JONKUN VAUVAST. NIILLÄ EI ENÄÄ OIKEEN OO MUUTA JUTTUU, KUN HAUKKUA KAIKKII OMIA JUTTUI. MULLA ON TAAS ILLALLA MENO, TÄÄLLÄ LÄHTEE KOHT HENKI, JOS EI MUUTU MENO. LAISKOJA NE ON KUIN HELVETTI, EI MNIITÄ KIINNOSTA KUIN UUS VELVETTI.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.