ONNI

PIIA MYYRY

TOI ON TOTA NÖKÖTTÄVÄÄ SORTTII, NIIN MÄKIN KATTELEN JO UUTTA PORTTII, MÄ EN HALUU ELÄMÄLTÄ KOTIHOMMII, NIILLÄ EI SAA ELÄMÄSSÄ MONTAA TONNII. MÄ AINA ON HALUNNUT OLLA RIKAS JÄTKÄ, NÄHDÄ MAAILMAA JA OLLA PÄTKÄ.

MÄ OON AUTOLLA MILJOONAT SAANU, SE HUVITTTAA MUA, MUT SIIHEN OON SATSANNU. AUTO ON MULLE ONNEN TUONUT, EIKÄ SITÄ KUKAAN KUUKAN MULLE KUIN MCLAREN LUONU. ON MULLA NYT PARI PORCHEE ALLA EIKÄ MUN TARVI MÖKKIÄ TEHDÄ VASARALLA.

ON MULLA MENOSSA MILJOONADIILI, AAMUPALANA TÄNÄÄN CROISANTTI JA VIINI. MIETIN TÄSSÄ MITÄ PÄÄLLE LAITTAA, ON MULLA MONTA MERKKIPAITAA. ON MULLA KIIRE MCLARENILLE, SIELLÄ MUA ODOTTAA MUN AVUSTAJA VILLE. ME SOVITAAN TÄNÄÄN UUSIST JUTUIST JA SE JAUHAA AINA SAMOIST TUTUIST.

SE HUUMORI EI MUNHUN ISKE, MUT EN MÄ TULLU TÄNÄÄN SEN PERÄÄN TÄNNE ITKEEN. MÄ TULIN TÄNNE TÄNÄÄN SOPIMAAN ASIOIST, JA SUT KAIKKI JO TIETÄÄ LASILAS. NE SUN ASIOIST HUULTA HEITTÄÄ JA TAAS MÄ OPN MENO PÄÄL JA KOITAN TÄNÄÄN PONTIKKAA KEITTÄÄ.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.