PIPARILAULU

PIIA MYYRY

PULLO MUSTAMARJAMEHUA NYT JUODAAN, SEN JÄLKEEN TAAS KULTAA VUOLLAAN, ON MEILLÄ TÄNÄÄN KIIRE KOVA ON TEHTÄVÄ LADYLLE KORU SOMA.

ON MEILLÄ TÄNÄÄN MENO KOVA, JA PULLOISSA JOKAISELLA MEHU ON, ME HYPITÄÄN ILLLAL PIHALLA TWISTII JA ILLASTA VIEDÄÄN PUUHUN JOULURISTII. MEILLÄ ON TÄNÄÄN MUMMO KYLÄS, SE ISTUU KIIKUS JA NAUTTII JYVÄSHYVÄST.

PIPAREITA TEHTY ON JO MEILLÄ, NIITÄ TARJOTAAN MYÖS KESÄTEILLÄ, NIITÄ VOI ILLAT PITKÄÄN MUTUSTAA JAKAVERIN KANSSA JUTUSTAA. ON ERI NAISET,JOTKA KAIKENLAISTA KATTOO, ON NIITÄ JOILLE PIPARI SUUSSA NÄYTETÄÄN OVEE TAIKKA MATTOO.

MEILLÄ ON TÄNÄÄN ISÄNPÄIVÄJUHLAT, ON KÄMPPÄ KIILLOTETTU JA PESTY MATTOI, OSE ON JOKA VUOTINEN JUHLA, SIIHEN SATSATAAN JA ÄITI SAA PUUHKAN. MUN EI OO TARVINNUT KOSKAAN TAPELLA KEKSIST, TÄÄ ELÄMÄ TÄÄLLÄ ON KUIN PEKSISTÄ. SE ON TODELLA KEKSITTY JUTTU JA KAIKKI ON VAAN ISÄNPÄIVÄN HUTTUI.

TÄSTÄ TULI LASTEN PIPARILAULU, JA SEN VOI KIRJOITELLA JOKA TAULUUN. ON KAIKILLA MEILLÄ KOTONA PIPARIPURKKI, JA KAIKKI SITÄ NÄLISSÄÄN URKKII. IPIPARI JALÄMMIN MAITO SOPII YHTEEN, IHAN KUIN SOLMIS AITTAAN HAVUJA LYHTEEN.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.