SYNTTÄRIT

PIIA MYYRY

OLI MEILLÄ EILEN ROMANTTINEN ILTA JA SYNTTÄREITÄ VIETTI ROSA JA VILMA. ME VAAN KOTONA NYHVÄTÄÄN, KUN GIMMAT TOSSA FORMULAKUSKEJA KYTTÄÄVÄT.ON NE UUDELLA KIERROKSELLA TAAS JA MONOT NIILLA ON JALASSA VAAN, NIILLÄ PÄÄSEE RAVINTOLAAN KOVAA, HAKEMAAN UUTTA MIESTÄ NIIN OMAA.

SYNTTÄRIJUHLISSA ILOITAAN PÄIVÄÄ, JA MIETITÄÄN MITÄ TAAKSE JÄÄKÄÄN. SE EI KOVIN PRAMEETA OLE JA KOHTA SOI TAAS RADIOSTA RADIOLOVE. SILLÄ UUTTA USKONTOA LUODAAN JA ANNETAAN TULEVAISUUS JONKUN MUUN HUOMAAN. SITÄ VOI ENNUSTAA KRISTALLIPALLOL, JOS ON ONNI, SIITÄ SAA PALJON.

TUTÖN ON HALUTTAVA ELÄMÄ OMA, TEHDÄ SIITÄ PEHMEE EIKÄ KOVIN KOVA. MASSIA TÄÄLLÄ TÄYTYY SAAADA MUUTEN SYDÄMEEN TULEE ISO HAAVA, SITÄ EI VOI PARSIA TAVALLISELLA LOVEL, SILLOIN VOI NÄYTTÄÄ JOVIAALIL OVEN. SYNTTÄRISKUMPPAA ME YRITETÄÄN KISKOO, MUT RIITA TULEE JA NOI LASEJA JO VISKOO. SIITÄ TULEEKIN RIITAISA ILTA, EI AUTA VAIKKA SATSATAAN BAARI-ILTAAN.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.