TASOERO

PIIA MYYRY

JO ON KOULUTUKSELLA OMA TEHO, SIITÄ IHMISET ON KATEELLISIA JA TULEE ERO. SYYLLISTÄÄ NE OSAA JATKUVASTI TOISTA, EI OIKEEN KIINNOSTA TOSTA MOTKOTUSTA, EI IHME ET NE HAKEE JOTOISTA, KOULUTUKSELLA ARVOSTUSTA LUULIS SAAVAN, MUT NE SAAKIN NUOLLA MUITTEN HAAVAT.

KESKILUOKKA KUIN NÄYTTÄÄ MUILLE JYRÄÄ, EI NIITÄ KIINNOSTA KUIN OMA HYVÄ. EI NE OO KOSKAAN KUN JOUTUNUT AIKAA KATTOON, KUN TOISILLE ELÄMÄ ON KOULUA JA KOTONA KIRJOJAKIN SAA KATTOON. EI OO OLLU AIKAA JUORUU, YKS VAAN JATKUVASTI LÄMPÖÄ HUOKUU. KYLLÄ MÄ TÄSSÄ VIEN JA VIEN, KOHTA TAAS LÖYDÄN TYHJÄN TIEN.

MÄ LÄHDEN TÄSTÄ OSTAA PAITAA, EIKÄ MUST OO TULLUT NOIN SAITAA. KYLLÄ MÄ AIKA PALJON VIEL JAKSAN, PYLRIN KÄMPÄSSÄ JA OSTOKSENI MAKSAN. DUUNEREILLA ON SUPPEE NUPPI, EI SINNE MAHDU MONTAA KUPPII. JOS SÄOO ESSON JENGII, TUSKIN KAKAROILLA ON EDES KENKII. ON NIILLÄ KUITENKIN EGO KOVA, EI NIILLE SANA AUTA VAAN TEKO KOVA.

NIITÄ MITÄTAAN MUISSA PIIREISSA, RUOTSALAISET TYKKÄÄ VAAN VÄHÄN KIIREESTÄ. NE OSAA LOIHTII ILTATUNNELMAA, EI MIKÄÄN NIITÄ SÄIKÄYTÄ, NE OSAA HYVIN KUUNNELLA VAAN. TÄNÄÄN EHKÄ VAIHTEEKS RIPASKAA, NIIN ETTEI TAVI SITA RIIKINRUOTSIA JAUHAA VAAN.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.