UUSI KEHO

PIIA MYYRY

SUN TÄYTYY HAKEE NOSTET, ET SÄ VOIT TUNTEE JOTAIN KOSTEET, MUN TÄYTYY AINA LIUKASTELLA, VAIX MULLA ON SUUNTANA ILLALLA PINELLA, JOS MÄ OLEN SIELLÄ TARJOILIJANA.

TOI TYTTÖ TOS VÄÄNTÄÄ JATKUVASTI VELLEI, EIKÄ TÄÄL NÄY ENÄÄ TURUN ELLEI, ME LEIKKII KOTONA KOTI-ÄITEI JA MULLE TULEE SIIT VATSANVÄÄNTEIT. AVIOLIITTOON ON OLLU KIIRE KOVA, SIIN MENEE LELUT JAKOON JA ALKAA PORU KOVA.

LIIN ON OLLU MONTA JANNUU, EIKÄ KOTOA LÖYDY ENÄÄ ESIKANNUU, TÄST AVIOLIITOST ON TULLUT PAKKOPULLAA ENKÄ ENÄÄ KAIPAA EES ULLAA. ON MULLA RATA OMA, SE ON HIENO VAIX ON PETI KOVA.

MÄ TÄÄLLÄ TISSUTTELEN VIINTÄ JA ODOTTELEN KYLÄÄN KAMUJA MUT RATA NIITTEN SILMIS VAAN SIINTÄÄ, MÄ LILLUN VIEL JAGUZY-AMMEES JA KOITAN NÄHDÄ TÄHTIÄ SUN KALASAMMES.

MÄ KOITAN LEVÄTÄ TÄS TOVIN, EIKÄ SUN TARVI KISKOO VIINIÄ NIIN HELVETIN KOVIN. SÄHÄN OOT KÄNNISSÄ KUN KÄKI, SIITÄ EI TYKKÄÄ MEIDÄN KOTIVÄKI. MÄ OON KOITTANUT OLLA ESILIINA SULLE, MUT KYL SE RIITTÄÄ KUN PERÄSSÄ JUOKSEE JULLE.

SÄ KOITAT TAAS KOTIIN HOIPPUA, EIKÄ SUN MEKOSSAKAAN VOI ENÄÄ VOIHKIA, ON SULLA MENOSSA SAMA RALLI EIKÄ ENÄÄ OO JONOSSA CATWALK-MALLI. TÄTÖILLÄ ON KOVA MENO, NIILLÄ ON TUNTEET PINNASSA JA UUSI KEHO.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.