VAIN ELÄMÄÄ

PIIA MYYRY

SE KESTÄÄ VÄHÄN TURHAUTUMIA, KUN NOI TOSSA VAAN TÄYTTÄÄ PÖYRAN KUMIA. SILLÄ ON AINA KIIRE JA TÄRKEETÄ ON VAIN LIIKE. MITÄ JOS OLIS HYVÄÄ SEKSII, EI TARTTIS MENNÄ TAKAS SPEKSIIN, SE ON JO VÄHÄN LAPSELLISTA,EI SE ENÄÄ RIITÄ KUIN JOKU KAUPPALISTA.

KOIRA TUOL NAAPURIS TAAS HAUKKUU, MEIDÄN ISÄKIN HAKEE TOS UUTTA PAUKKUU, EI TAIDA TÄNÄÄN OLLA ONNI MYÖTÄ,EI LÄYDÄ HELIL PONILLEEN EES SATULAVYÖTÄ. SILLE PITÄSI SATULA LAITTAA, MUUTEN SE TUNTIA JONKUN VERRAN HAITTAA. OLLAAN ME KAIKKIKESÄTERÄS, EIKÄ JAKSETA EDES JUOSTA LASTEN PERÄN.

AIKUISET ON TOTTUNEET RUOKAA LAITTAAN, VAIHTAAN VAATTEET JA KÄVELEEN ILMAN PAITAA. MÄ NIILLETOITOVAN TOISSÄ ONNEE, KOTIRAUHAA JA MONTAA POLLEE.NIISTÄ TULEE JUOKSUPONIT,KUN EI NE HYPPÄÄ KUIN UUDET PONIT.

EI ME SAADA TAASKAAN NUKKUU, KUN NOI NAAPURIT HALUU AINA VAAN KUKKUU. NIILÄ ON TAAS UUSI KIERROS, ON EROJA MONTA JA LÄMPÖÄ OLLU VIERES, SIITÄ HARVOIN MITÄÄN HYVÄÄ SYNTYY, KUN EI TARVI YKSIN OLLA JA VOI VETÄÄ YHDESSÄ PÄÄLLE HYNTTYITÄ. PAKKO OLLA UUS RAKKAUS OMA,EI HAITTAA VAIKKA OLIS KÄYTTÖASTE KOVA.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.