VESIHIISI

PIIA MYYRY

MÄ OON AINA HALUNNUT POPITTAA OMII BIISEI, EIKÄ NIIST AINA OO TULLU KOVIN IISEI, MÄ OON NIIT ITSE MARKKINOINU, EIKÄ SE TYHJILTÄÄN MUUTEN HOIDU.

MÄ OON TEHNY MONTA BIISII, EIKÄ NIIS OO NIEL SIHISSY VESIHIISII, MUT TÄS SE NYT VIHDOIN TULEEN JA SIL ON PÄÄLLÄ UUSII KUTEIT, SE ON TOMMONEN PINKKI MADE, JA KAIKKI SIL ON KOVIN KADE, HIISI ON TÄNÄÄN HYVÄLLÄ PÄÄLLÄ JA SILLÄ ON UUS MOBIILI TOS MEIDÄN JÄÄLLÄ.

SE MEITÄ ILAHDUTTAA KOVIN, SE MEILLÄ MYÖS ISTUU TOVIN, SILLÄ ON REPUSSA TARINAA MONTA, SILLÄ ON UUS SULHO ANAKONDA. VESIHIISI ON KOTOISIN VESIVEHMAAN LANDELT EIK SE NÄYTÄ MURMELILT TAI KAUPUNKI MANNELT.

VESIHIISIST ON TULLU KAUPUNKILYYLI, SILLÄ ON NYKYÄÄN MANNERMAINEN TYYLI, SITÄ NYKYÄÄN ITALIALAISET STAILAA, EIKÄ SIL ENÄÄ OO AUTOA TAI TENNISMAILAA. SO VOI NYKYÄÄN LIMUSIINISSA ISTUU JA SELLÄ ISTUSKELLA VAIX KANSAS KAIKILLE JOSKUS VIHASTUU.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.