Suolaa ja vettä

Robin

Kun sä pyysit mua lähtee mukaan, Ulos syömään tai elokuvaan, Sanoin kyllähän se sopii, Saatoin sut kotiin, En edes tajunnu et miten siinä kävis, Joku palanen kai sydämmestä hävis, Ja ehkä öisin sua välillä mietin. Sua tultii hakemaan, Sull on tänään seuraa parempaa.

Ei tunnu missään, Vaikka meet, On pelkkää pintaa kyyneleet, Suolaa ja vettä, suolaa ja vettä, Vaikken sitä näyttää halukkaan, Pitkin poskee valuu vaan, Suolaa ja vettä, suolaa ja vettä Uuu-uu-uu-uu Suolaa ja vettä, suolaa ja vettä

Ei sen pitäis olla nii nii vakavaa, Ei oo syytä jäädä vetoniin makaa, Kerään palaset taskuun, Ja elämä jatkuu. On kai muitankin tyttöjä jossain, Silti odotan puhelua, Jos vain sä haluat nähdä, Nyt ja tässä, Sull on toiset sävelet, Joiden tahtiin kävelet.

Ei tunnu missään vaikka meet, On pelkkää pintaa kyyneleet, Suolaa ja vettä, suolaa ja vettä. Vaikken sitä näyttää halukkaan, Pitkin poskee valuu vaa, Suolaa ja vettä, suolaa ja vettä. Uuu-uu-uu-uu Suolaa ja vettä, suolaa ja vettä. Uuu-uu-uu-uu Suolaa ja vettä, suolaa ja vettä.

Just kun mä luovutan, Sä pyydät mut mukaan taas, Eihän susta ota selvää kukaan, Sä saat mut nauraa ja itkee, Mut tiesitkö että, Mun kyyneleet on vaan suolaa ja vettä?

Ei tunnu missään vaikka meet, On pelkkää pintaa kyyneleet, Suolaa ja vettä, suolaa ja vettä, Vaikken sitä näyttää halukkaan, Pitkin poskee valuu vaan, Suolaa ja vettä, suolaa ja vettä Uuu-uu-uu-uu Suolaa ja vettä, suolaa ja vettä Uuu-uu-uu-uu Suolaa ja vettä, suolaa ja vettä.

Laita Robin soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.