Sinkku

SANNI

Mä haluun puhua, niinku aikuiset. Sä leikit uhria, tai piikittelet. Mä haluun huutaa, mut se ei rakenna. Miks aukoo suutaan, ku et sä vaan tajua?

Laske kymmeneen ja hengitä. Vaikka itseeni meen, oon silti perseestä.

Miten me päästettiin tää näin solmuun? Miten sen auki saa? Mun mielenterveys alkaa horjuu, tarviin terapiaa. Juodaan kolme pulloo vinkkuu ja sovintorakastellaan. Mä en haluu olla sinkku. (Sinkku) Sinkku.

Kokeillaan taukoja, vaik ne ei toimi. Ei eroomiseenkaan meillä oo voimii. Kun ei oo sanoja, ollaan vaan hiljaa. Jos se ei tapa, niin se ahdistaa.

Sul on avaimet asuntooni. Tiedät mut ja mun ovikoodin. En oo päästänyt ketään näin lähelle. Siks mä en lähe kävelee.

Miten me päästettiin tää näin solmuun? Miten sen auki saa? Mun mielenterveys alkaa horjuu, tarviin terapiaa. Juodaan kolme pulloo vinkkuu ja sovintorakastellaan. Mä en haluu olla sinkku. (Sinkku)

Mä olen tässä, vaikka jossain ois kai jotain parempaa. En ehkä kestä ajatusta susta jonkunmuun kun mun kaa. Ja sä saat tehdä mulle mitä vaan, tartu mun naamaan ja ravista. Mä en haluu olla sinkku, sinkku.

Mä tarviin sua. Joo, mä tarviin sua, sua. Mä tarviin sua. Ja sä tarviit mua. Ja sä tarviit mua. Ja sä tarviit mua.

Ku ollaan yhessä sekotettu tää kämppä, niin yhessä me se myös siivotaan. Älä luulekaan lähteväs täältä, ennenku me sovitaan. Sä lupasit, ettet vetäis enää exii tähän, tai puhuis mun päälle tai imitois mua. Sä ylitit taas mun rajat, mut silti mä silitän sua. Mä luulin, et vaan vanhukset on katkerii, mut ei se mee ihan niin. Kato meitä. Me ollaan vasta parikymppisiä. Ei kuunnella meidän kavereita. Niiden mielestä me ollaan ihan hulluja. Ne sanoo, et elämän pitäis olla helppoo.

Mut mä en haluu helppoo, vaan sut.

Laita SANNI soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.