Miksi naiset rakastuu renttuihin

Tuomas Kauhanen

Miksi naiset rakastuu renttuihin? Sano vaan Tuomas, sano, sano vaan Tuomas. Miksi naiset rakastuu renttuihin? No kerro siitä.

Ollu pari Annaa, Sannaa, Hannaa, Susannaa. Sellast säätöö, ettei kovin moni handlaa. Oli baarimirkku, joka kaato mulle drinkkejään, ja kyseli, et ollaaks me menossa minnekään. Joutu skippaa sen yli, kun toi tanssija tipahti mun syliin. Ja oli vaikee pysy pokkana, ku sain tsiigaa miten se käytti kroppaansa. Ja vaihdoin lentoemoon lennost. Takaraivos paino mielikuva Kymppikerhost. Sit oli juontaja joka tykkäs räppäreist. Kiva tsiigaa, se vaan puhu liikaa. Se meni huutoon ja haukkumiseen siit, etten mä kanna vastuut. Vois luulla, et se loppuu oven paukkumiseen, mut ne palaa niinku rahat mun taskus.

Miksi naiset rakastuu renttuihin? Mä en tiedä, mut se sopii mulle. Miksi naiset rakastuu renttuihin? Ei, mä en tiedä, mut se sopii mulle. O-o-oou. Muusikoita, räppäreitä. O-o-o-ooou. Tatuoituja kaljupäitä. Miksi naiset rakastuu renttuihin? No kerro siitä.

Mä oon nilkki mun tyyliltäni. Päät kääntyy jo, kun me sisään astuttiin. Viina virtaa, räppi on mahtavaa. Tien pääl oon tääl taas. Ja pyrkyrit on tyrkyl, kaikenlaist ämmää. No comments, skeet skeet, bang bang. Minkit on kuumii ja shamppanja kylmää. Räppäreiden duuni on kyntää ja kylvää. Edelleen pelehtii, minkä töiltä ehtii. Nimii mä en sano, koska ne ei saa vuotaa lehtiin. Ajat on muuttunu, nykyään oon nirsompi. Vaik noi virpoo ni harvalle irtoo. Se menee huutoon ja haukkumiseen, eikä kunnon renttu kanna vastuut. Ois luullu, et se loppuu oven paukkumiseen, mut ne palaa niinku rahat mun taskus.

Miksi naiset rakastuu renttuihin? Mä en tiedä, mut se sopii mulle. Miksi naiset rakastuu renttuihin? Ei, mä en tiedä, mut se sopii mulle. O-o-oou. Muusikoita, räppäreitä. O-o-o-ooou. Tatuoituja kaljupäitä. Miksi naiset rakastuu renttuihin? Jos vuotaa lehtiin, ni vuotakoon.

Ollu Hannaa, Marii, Annaa ja Mariannaa. Jannaa, Sarii, Sannaa ja Sariannaa. Miiaa ja Kataa, Piiaa ja Saraa. Jostain saan nää missimimmit mulle kilahtamaan. Aa, entäs nää likat jotka digas toisistaan. Olin vaan välikappale niiden toimintaan. Liisa lääkiksestä fiilas lääkärileikkei. Yhden goottimimmin sängynpäädys hämähäkinseittei. Laura halus soittaa mun musaa samaan aikaan. Se oli kosmetiikkakotka, joka lupas palan taivaast. Mut nää kotkat ei osaa lentää, ja niin ku tiedät, et me räppärit tääl kovaa mennään. Niin seki meni huutoon ja haukkumiseen siit, etten mä kanna vastuut. Vois luulla, et se loppuu oven paukkumiseen, mut ne palaa niinku rahat mun taskus.

Miksi naiset rakastuu renttuihin? Mä en tiedä, mut se sopii mulle. Miksi naiset rakastuu renttuihin? Ei, mä en tiedä, mut se sopii mulle. O-o-oou. Muusikoita, räppäreitä. O-o-o-ooou. Tatuoituja kaljupäitä. Miksi naiset rakastuu renttuihin? No kerro siitä.

O-o-oou. O-o-o-ooouu. O-o-oou. O-o-o-ooouu. O-o-oou. O-o-o-ooouu. O-o-oou. O-o-o-ooouu.


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.