Smäidätään feat. Heikki Kuula & Emma

Uniikki

na na na na naaa naa na naaaa oou heheh

Siit asti ku mää olin ekalla neitien kaa meno sekavaa, mut jotenkin selvinny juopon tuurii ku Vesalla. Mut tänää ketää en muit nää, et oo niin ku nää muut tääl, jaksat tsiigaa vaik oon samas paketis ku pätkä ja puupää. Tuun leikilläni kuumottaa, sanot et nuo sulot saan. Et ikin tiiä pitäskö puukottaa vai suukottaa. On hämäräpiireis liikuttu, kaikenäkösiin rotkoihin tiputtu. Viikonlopus viis juttuu, mutta ain tuntuu et jotain silti puuttuu.

Sul on ollut muita naisia ja mul on ollut muita miehiä, ja tää voi olla vähän naiivia, mutta joku päivä vielä me smäidätään. Sul on ollut muita naisia ja mul on ollut muita miehiä, tää voi olla vähän naiivia, mutta joku päivä vielä me smäidätään.

Kaikenmallisii mallei, tavallisii rallei, en vältsyy kaikest nii pollee. Ja jos väität ollees neljän kaa, kerron sen samantein kolmel. No kylhän se v**** korpee, ku mä annoin vaa pikkusormen, se veiki koko käden ja oon koukus ku pollee ku liikut tollee. Sekasin ku parist kilost, mut diggaan täst addiktiost. Tasapainos sun kaa, meijän maailma sopivasti vinos. Beibe vien sun huolet pääst, jossei tänää nii huomen näät, et pidän sust huolen tääl ja vielä kybän vuoden pääst.

Sul on ollut muita naisia ja mul on ollut muita miehiä, ja tää voi olla vähän naiivia, mutta joku päivä vielä me smäidätään. Sul on ollut muita naisia ja mul on ollut muita miehiä, tää voi olla vähän naiivia, mutta joku päivä vielä me smäidätään.

Hieroit mun naamaan Vaamaa, hellittelynimillä kutsuit. Tiesin, et tuun saamaan taas ja en halunnu kivittää hutsui. Kallion katuja radotan. Cadillac Eldoradon penkkiin vajoan. Kuka nyt sydän mun sikari, mä hävitin mun timantin. Oot vieno nainen. Joku sanois kotka, mut mä sanon hieno nainen Ikioma sadan kilon pienokainen. Ja tää raha ei tarkota mulle enää paskaakaan. Pommittelen sun vastaajaa, vaikket tuu enää vastaamaan.

Naa nananana naa

Sul on ollut muita naisia ja mul on ollut muita miehiä, ja tää voi olla vähän naiivia, mutta joku päivä vielä me smäidätään. Sul on ollut muita naisia ja mul on ollut muita miehiä, tää voi olla vähän naivia mutta joku päivä vielä me smäidätään. x2

Laita Uniikki soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.