Siinä kävi niin

Vesterinen Yhtyeineen

Jos vielä ei oo liian myöhäistä, tahdon puheitani hieman oikaista. Siinä kävi niin, kun laitoin oven liian kovaa kii, en sitä saanut, enää saanut aukeemaan. Täällä seison ja huudan sua vielä uudestaan ja heitän viimeisen kiven ikkunaan.

Kuun valossa on aikaa miettiä, kuinka paljon korvat kestää pauketta. Siinä kävi niin kun laitoin oven liian kovaa kii, ei kukaan juossut, ei perään juossutkaan. Täällä seison ja kuuntelen veren kohinaa ja heitän viimeisen kiven ikkunaan.

Mäkin tiedän sen et kun päässä kiehuu ja piip piip piip vaan niin pitäis vaan kovaa purra pahaa kieltä. Nostan kädet ilmaan, tervehdin voittajaa, tahdon antautua pala kerrallaan.

Kävikö nyt niin, kun laitoin oven liian kovaa kii, että mulle se ei enää aukeekaan. Täällä seison ja huudan sua vielä uudestaan ja heitän viimeisen kiven ikkunaan. Heitän viimeisen kiven ikkunaan.

Laita Vesterinen Yhtyeineen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.