Sielu selittää

Yona

Vaitonainen on puiston avara, takana pitkä päivä uuvuttava. Hetkeen en ehtinyt ees ajatella sua, se hetki meni jo, taivas tummuu taas.

Sadepisaroissa, sadoissa lätäköissä, pyörii tänään elokuva meistä. Istun katsomoon, annan taivaan revetä, ensi-ilta, näytös alkaa, pakko katsella.

Miten hyvä casting miten upee crewi, ei kai jaksettu vaa opetella lainei- ”Mä ravistan sua" vai miten se meni? Haluttii vaa iholle nopee.

Yhtä nopeesti rikottiin kaikki, kai toisistamme liian juovuksiin ja filmi pimeni vaan. Ihan tyhjää ja pimeetä vaan.

Mun sielu yrittää selittää sulle vaik et voi lukee sitä huulilt se pyytä ettet kantais kaunaa en voi ku toivoo et sen kuulet

Sielu yrittää selittää sulle vaikka oonki mykkä niinku muuri mun sisäl myrskyää pauhaa Mut toivon sulle ainoastaan rauhaa

Jos voisin editoida pois kaiken pahan, en muuttais mitään haluun ilon ja ikävän. Näin sut niinku ootki jumalolentona, sun takii uudelleensynnyin ja nyt kuolen.

Kaatamalla muistot huuhtoo mieltä, en vaa haluu päästää irti ihan vielä. Kohta on uusi vuosi, uusi kuosi, toivon sulle enemmän ku mulle.

Mun sielu yrittää selittää sulle…

Laita Yona soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.