Onnellinen

2nen

Tavotteet antaa valoo tunneliin, Varjot herää samal. Ennen peittelin tätä, Mut tähän on pakko vetää raja. Nyt ku katon peiliin, sielt ei ees kato ketään takas. Mutku jalat koskee pohjaan, Ei siitä voi vajoo enää alas. Oon vaa ettei täs mitää, Vaikka tää pää pitäs lääkitä. Älä käsitä väärin, mä En haluu sult todellakaan mitään sääliä. Oot ainut joka pääsis tän pään sisään, Mut kuuleksäkään niit ääniä, Kenelle puhun se on ku tuuli, Mä kyl tunnen sen vaik mä en nää sitä. Oon mun pienes pääs, mut hukkaan itseni. Ja tälle tielle jään, mut muistutit mua hetken. Siit tietää et on synkäs mailmas ja on kylmä aina enkämä puhu lämpötilasta. Mietin tänään et oon hyväs paikas ja yhtä aikaa, et mikähän mun pääs on vikana. Miltä tuntuu olla onnellinen, Miltä tuntuu olla onnellinen. Kun tekee mieli luovuttaa voiksä muistuttaa mua.

Yhet viel ettei taika raukee, Muttei haittaa vaik tähä menis pullollinen. Kun totuus sattuu, en haluu mitää laastarii Vaan saada meijän välii kunnon sitee. Ja sä näät mut vähä liian hyvin, Sä haluut tätä muttet tällä hinnal, juhlat ohi tältä illalt. En haluis sust eroo mut pärjään ilman. Oo mun päässä hiljaa ja anna ajan kuluu, Mä oon vaa ihminen ja sä oot vaa ajatus. Mut oot ku mä, me ollaa eri maata mutta samaa sukuu. Kuka sut lähetti. Mist sä tulit ala puhuu, ku sanoit et oot henkisesti halvaantunu, mä käyttäydyin ku mitää ei ois tapahtunu. Mul ei tullu sanat suust se tunne palaa muhun, alkaa tuntuu et oon rak, masentunu. Se oli kielen pääl, nyt siin on pilleri. Et enää mieleen jää, mut muistutit mua hetken. Siit tietää et oon synkäs mailmas, ku on kylmä aina enkä mä puhu lämpötilasta. Mietin tänään et oon hyväs paikas ja yhtä aikaa, mikähän mun pääs on vikana Miltä tuntuu olla onnellinen. Miltä tuntuu olla onnellinen. Kun tekee mieli luovuttaa voitsä muistuttaa mua.

Tää ei oo tervettä meille, kyl mä tiiän. Sä teet must hullun, mut mä tykkään siitä. Sun jälkeen kukaan ei tunnu yhtään miltään. Mikään ei tunnu yhtään miltään. Mun sydän iki jääs, Mut sä oot silti tääl, Löydät pulssin, en tunne ite mun sykettä. Sä oot pipipää, ja mä oon pipipää mut Ollaan sentään pipipäitä yhessä. Sä näytät mulle. Miltä tuntuu olla onnellinen. Miltä tuntuu olla onnellinen. Kun tekee mieli luovuttaa voitsä muistuttaa mua. Miltä tuntuu olla onnellinen. Miltä tuntuu olla onnellinen. Kun tekee mieli luovuttaa, voitsä muistuttaa mua. Mikähän mun pääs on vikana. Vikana mun pääs on, hän

Laita 2nen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.