Hyi - Remix feat. Aito Mäkki, VilleGalle, Tippa-T, Kube, Ruma, Nick-E Maggz

Adi L Hasla

Ayo, look! Fuck all the fake bitches, salute to all my real people. Ay man, this the remix man, turn the fuck up right now, T.A.N! Sano Hyi! Tota likkaa Hasla juoksee karkuun sä oot hippa Vaik sä kallista sippaat ja vanhemmat rikkaat Et oo mitään muuta ku likanen kikka

Sano Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Hasla sanoo Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Hasla sanoo Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Aito Mäkki sanoo Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Hyi!

[Adi L Hasla]

Adi L Hasla, Don Magic Juan Tiedän et mun habi frendejäs vituttaa Ennen oli niin vaikeeta vilkuttaa Ja nyt sä haluut vain mun kuvii seinään ripustaa Fani, tää loossi on varattu mulle ja mun minttuteekannulle Joten kotka, kierrä tiskin kautta ja tuo samalla reissul käsipyyhe mulle Ja Adi L Hasla Naisille vapautta Mut et sä Instagramist saa aitoo rakkautta Ei priimachigu moraaleja rapauta Vaa pitää tason, noita nollia napauta Mut ei kai siin, venytä niit nivusii Mieshistoriat jotain, sata-sivusii Älä tuu mun hihast nykii, anna mä duunaan mun juttuu Nousee status ja mun koirat sanoo "Hyi!"

Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Hasla sanoo Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! VilleGalle sanoo Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Nuori Kukko sanoo Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Hyi!

[VilleGalle]

Räppäreil on mieles aina kolme sanaa Blondei, viinaa ja rahaa ja sitä palaa Mahaan Galle hoitaa hanhenmaksapalleroita Klubil jano ku joulupukil mun pupillit nii bulit et sä sulit Likka haluu kliimaksii Ku tääl on minä, meitsi ja mun skimaski Mietit milt tuntuu juosta kyttii hanee Tai ku pääsis mun kaa lentokoneessa panee

[Tippa-T]

Tippa-T Nuori Kukko suoraan Turust Mä nappaan nugetit ja sulle jää vaan murut Mä sanon Hyi, irti mun takist Pitää säilyy kiiltävänä tämä mun habi Haluut nähä luodinreiän meikän snapbackis Silti oon sun lempiräppärisi lempiräppäri Hyi, hyi Kun oot mestoil oon piilos Eli hei hutsu poistu nyt jo kiitos

Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Joo se Kube sanoo Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Ruma sanoo Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Ja Kube sanoo Hyi! Hyi! Hyi! Hyi! Hyi!

[Kube]

Kun mä kuulin sun räpit sanoin Hyi, Hyi Kun mä haistoin sun dänkit sanoin hyi vit! Kun mä näin sun hoidon sanoin yök! Jäbä ei oo todellakaa voitolla yös Voi olla myös, et oon vääräs mut tuskin Mä en maista pussyy jos en haista Guccii Sä et maista Jussii, jos et oo putsi Ei likast, ei pikast, älä roiku mun hihas hou!

[Ruma]

Mun ei tarvii ku lavalle astella Ne ei tiedä mun nimee mut on kiinni mun lahkeissa Haluut ineen, oot pelkkää saastetta Likanen skänkki älä revi mun vaatteita Sul ei oo varaa niihin, oot pelkkä parasiitti Haaroväli kasteessa haluut mun palan kiikkiin Mut chanssii oo, ei oo, ei oo Ei juomii mun piikkiin, oot haluttu ku HIVi bitch!

[Aito Mäkki]

Aito Mäkki hei kukas muu Mä oon varmaa ainoo koko paikas joka ei oo sua pumpannu Sä oot blondi puudeli jol on turpa puuteris Ja jol meni tunteisiin ku mä näin sun feikki Burberrys Ennen ku tuut esii muista suuvesi (SB 12), Ja ettei tunteet kuumenis pysy mummo tunnelis, Tää haisee palaneelta, sä näytät rataselta, Pyysit mua vessaan rykii kannen päältä alakertaa (hyi vittu!) Naama lytys ku oisit törmänny rekkaan, Söpösti pyöree punapää, nuori Sally Spectra, "Get it?" Emmä pysty sua treffaa, Oot Eldorado, Rainbow, ES ja Xtra Ja sit sä pyysit viel nimmarii hinkkeihin Sut löytää Tinderist pukeutuneen stringeihi Profiilikuvassa sun lärvi pelkkää pikselii Eikä vodkamikseri heikennä mun filtterii

Sano hyi Tota likkaa Hasla juoksee karkuun sä oot hippa Vaik sä kallista sippaat ja vanhemmat rikkaat Et oo mitään muuta ku likanen kikka Sano Hyi!

Laita Adi L Hasla soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.