Kiusatuille

Adjektiivi

Se kasvattaa kyl luonnetta ku on aina saanu turpaa mä päätin etten tapa ketää mä mietin itsemurhaa. Se oli kai mun syy et ku olin liian erilaine nii, enkä osannu sillo pitää ees mun turpaa kii. Huusin tuskaa ulos ja näin veren valuvan käsistä, mietin kuinka nuorena voi elämänsä hävitä. Maaliviivaa ei näkyny ja kaikki oli täysin mustaa, mun tarkotus oli elää ullakol ja runoi rustaa. Sit ku opettaja näki nää mun kädet ja mun runotkin, kaiken hyvän se elämästäni se silloin unohdin. Jouduin nuorten osastolle ja siel yöt ja päivät, kelasin minne kaikki hyvät asiani jäivät. Olin liian vilkas jopa sairaalakouluun, mietin mihin tää pieni tyttö maailmassa joutuu. Mä kirjotan tätä tekstii koska haluun auttaa muita, haluun nähä just sut ja hymyilevii suita

Ojenna sun kätes haluun auttaa sua, annetaan muun maailman taakse unohtua. Kukaan ei sua vie täältä pois mä lupaan, kun hankaan ja lähdet mun mukaan.

Pelottaa vaa kattoo taakse ja nähä kaikki se tuska, mut jos en ois näi hakttu ei tää biisi kertois musta. Haluun jakaa tän tarinan että sä voisit saada apua, meil on täs maailmas iha liikaa tabuja. Kelaa mitä mä oisin voinu ennen tehä toisin, mut se on iha turhaa ku kelaan mitä nyt tehä voisin. Ei oo yksinkertaista menää puhuu asioistansa, koska tää kansa on yhä rikkinäinen kansa. Mä puran huoleni kun saan käteeni kynän, ja oon sitä mieltä et se on kaikille kyl hyväks. Se on ruoskinu itteeni eteenpäin mut turhaa, mut sit mä aloin kirjotella kouluvihon kulmaan. Asioita jotka teki musta erilaisen ku muut, ja sen takii mul on nyt hymyssä suu. Nää sanat ei oo itsestäänselvyys eikä helppoo oo, mut tästä biisist saat kiittää mercedes bentsuu.

Ojenna sun kätes haluun auttaa sua, annetaan muun maailman taakse unohtua. Kukaan ei sua vie täältä pois mä lupaan, kun hankaan ja lähdet mun mukaan.

Laita Adjektiivi soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.