050 - Kaikkivoipa Jumalamme

Adventtilauluja

Jumalan valtasuuruus ja armo

1. Kaikkivoipa Jumalamme, Me jalkais juureen kumarramme Sun kiittäin nimes kunniaa. Voimas kaikki vallat voittaa, Sua maa ja taivas kunnioittaa Ja viisauttas julistaa. Sua kiittää kerubit, Sua kiittää serafit, Halleluja! Suur voimassaan, Suur armossaan On Herra, Luoja taivaan, maan.

2. Kunniaasi taivaat loistaa Ja päivä päivälle sen toistaa, Yö yölle siitä muistuttaa. Valtaas suurta, korkeuttas, Sun voimaasi ja kirkkauttas Myös tähtitarhat todistaa. Maa kaikki ylistää Hyvyyttäs lempeää. Halleluja! Suur voimassaan, Suur armossaan On Herra, Luoja taivaan, maan.

3. Eessäs kerran vallat vaipuu Ja kaikki polvet maahan taipuu, Myös taivaan pyhät olennot. Kristikuntas vapahdettu Ja kansain joukko armahdettu Sua kiittää, Herra Sebaot, Kun rakkaudelles Perustit istuimes. Halleluja! Suur voimassaan, Suur armossaan On Herra, Luoja taivaan, maan.

Samuel J. Hedborn C, c1

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.