087 - Herra, kun sä sanassasi

Adventtilauluja

Jumalan sana

1. Herra, kun sä sanassasi Annat kuulla äänesi, Ilmisaatat totuuttasi Sieluillemme valoksi, Auta, että minäkin Sanassa sun löytäisin.

2. En mä tunne viisauttas, Järki sit' ei tajua, En voi nähdä kirkkauttas, Silmäni on sokea. Auta, että silmäni Totuutesi näkisi.

3. Isä, kun sä runsahasti Saarnata suot sanaasi, Uskovilles armahasti Avaat armoporttisi, Minulle se avaa myös, Että tunnen armotyös.

4. Jeesus, joka uhriks annoit Puolestamme itsesi, Kovan kuolon tuskat kannoit Elääksemme iäti, Suo sä, Vapahtajani, Että oisin omasi.

5. Neuvo, Pyhä Henki, tiesi, Johda sille jalkani, Kiinnitä mua totuuteesi, Käy mun sydämeheni. Sitä hoida, holhoa, Nuhtele ja lohduta.

6. Auta, että ahkerasti Tutkin sanaas kallista, Elämäni loppuun asti Pysyn siinä vahvana. Uskoani kasvata, Voimallasi vahvista.

7. Ääntäs, Jeesus, kuullakseni Jalkais juureen laskeun. Liikuta sä sydämeni, Taivuta se sinuhun, Että sua rakastan Sydämestä ainiaan.

J. L. Runeberg F, f1

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.