130 - On sydän hellä, mi rakastaapi

Adventtilauluja

Herätys ja kutsu

1. On sydän hellä, mi rakastaapi Sua synnin orjaakin kahleissas. On silmä kirkas, mi aina seuraa Sua, lapsi, kaukana kodistas, Sua, lapsi, kaukana kodistas. On silmä kirkas, mi aina seuraa Sua, lapsi, kaukana kodistas.

2. On korva herkkä, mi tarkoin kuulee Sun avunhuutos, jos missä liet. On kieli hellästi lohduttava, Jos murhees, tuskasi hälle viet, Jos murhees, tuskasi hälle viet. On kieli hellästi lohduttava, Jos murhees, tuskasi hälle viet.

3. On lähde sulle, sä janoovainen, On leipää nälkään, siis nouse, syö! On pakopaikka, Miss' eivät uhkaa Sua synti, kuoleman kolkko yö, Sua synti, kuoleman kolkko yö. On pakopaikka, miss' eivät uhkaa Sua synti, kuoleman kolkko yö.

4. On turvapaikkansa kyyhkysellä Ja pääskyselläkin pesä on. On rauha sielulle väsyneelle Ja lepo kurjalle loputon, Ja lepo kurjalle loputon. On rauha sielulle väsyneelle Ja lepo kurjalle loputon.

5. Sä mitä tarvitset, sielu, näistä, Se riennä kiiruusti ottamaan. On aina valmiina armo Herran, Hän vielä tarjoopi lahjojaan, Hän vielä tarjoopi lahjojaan. On aina valmiina armo Herran, Hän vielä tarjoopi lahjojaan.

6. Oi tule Jeesuksen luo, nyt juodu! Hän tie on armoon ja autuuteen. Niin Jeesus, Jeesus, Hän yksin meille On kyllin aina ja iäiseen, On kyllin aina ja iäiseen. Niin Jeesus, Jeesus, Hän yksin meille On kyllin aina ja iäiseen.

lra D. Sankey d, a1

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.