582 - Onnea oi verratonta

Adventtilauluja

Kotimatka ja taivaskoti

1. Onnea oi verratonta Herran lasten kotonaan! Kukaan ei voi kuvaella Heidän siellä iloaan, Jeesuksessa, Jeesuksessa, Kun he kootaan kunniaan. Jeesuksessa, Jeesuksessa, Kun he kootaan kunniaan.

2. Onni autuus – täällä ollen Jeesukseen jo uskoa! Autuaampi tuolla puolen, kun saa nähdä Jeesusta, Kotonansa, kotonansa Vaivoista jo vapaana! Kotonansa, kotonansa Vaivoista jo vapaana!

3. Kiitos Herran, kohta juoksee Ajan määrä päähänsä, Lapset kootaan Isän luokse, Siellä saavat levätä Iäisessä autuudessa, Jolla ei oo ääriä! Iäisessä autuudessa, Jolla ei oo ääriä!

4. Eivät eroo toisistansa, Kyynelt' eivät vuodata. Surut poissa kokonansa, Kunnia on tullunna. Ah jos päivä, ah jos päivä Se jo koittais, Jumala! Ah jos päivä, ah jos päivä Se jo koittais, Jumala!

5. Tämä turva mieleen paina, Älä uuvu matkalla! Muista Jeesustasi aina, Katso kohti taivasta. Jeesus tulee noutamahan Omiansa kotia! Jeesus tulee noutamahan Omiansa kotia!

S. Johansson g, g1

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.