608 - Sä olet Isäs kunniaan

Adventtilauluja

Kotimatka ja taivaskoti

1. Sä olet Isäs kunniaan, Oi Jeesus, mennyt multa. Mä vähäks aikaa maailmaan Jäin vielä tänne sulta, Jäin kulkemaan mä vieraana Isäni maasta kaukana.

2. Se isänmaa on ylhäällä, On taivahassa aina, Ei siellä suru sydäntä, Ei murhe mieltä paina, Ja Herra itse ainiaan Sen täyttää kirkkaudellaan.

3. Ei täältä sinne silmäni Voi kantaa luokses vielä, Vaan kuitenkin mun ääneni Jo nytkin kuullaan siellä. Ja usein, kun mä huokaan vaan, Jo vastauksen sieltä saan.

4. Se joskus uskon silmihin Jo kaukaa kangastaapi, Ja sielu nousta kotihin Jo toivon siivin saapi. Vaan sitten taasen katoaa Niin kauas pois se riemun maa.

5. Mun uskoani vahvista Ja tue toivoani, Mua Jeesus, aina johdata Ja kanna matkallani, Niin nähdä autuaana saan Sen toivon maan, sen riemun maan.

6. Ja niinkuin Isäs kunniaan Sä nousit maailmasta Niin kunniassa päälle maan Taas tulet taivahasta, Käyt tuomitsemaan kaikkia Eläviä ja kuolleita.

7. Ah auta, Jeesus, valvomaan, Suo valmiina mun olla, Kun minut etees kutsutaan, Kun istut tuomiolla. Mua auta silloin kunniaan, Isäni maahan oikeaan.

J. O. Wallin (1779 -1839) C, c1

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.