maanantai sessarit 2

Ahti

Se on Madafakin Ahti joka tykittelee lujalla ja Voitha tulla yrittämää muttet pysy mukana. Ku mul on vaa semmone saatanan nopee flow vaa ou gaad, taas se pitää showta, ja sun on aika nousta.

Tykitän samalla tavalla lavalla, saatana vammane kakara, kannattaa varmana pakata kamat, ku tykitän läpät ni jokane jäbäki tänää sen tajusi mitä mä ikinä mikissä tekisin, jokane kusinen epeli, veteli, hennessyy, setelikädessä ja pari kyseli mitä mä tekisin. Sillo ku tulitan läpät ni jokane jäbäki veteli enemmä menemää, ainavaa tiputan tyylit nii hullummal tavalla kukaa vaa ikinä kykene pysymää perässä, lopeta jo, joo nopea oot, ja sun skillit on mulle nii olematont. mä Räppään nopee ja vittu sormet vispaa, niiku ekal vaihteel alamäessä konkelissa, tai ku molemmat kädet jossai kolmen kimpas, sormet pimpas, minkätakii jonnet skismas, mc jollee dissaa onks se oleellista, youtubee heittii ku oo deet sokerista. Kaikki joka puolel aina vaa tsekkaa meit, ja oottelee maanantai sessareit.

Shoutoutti peltsi, saat säälipisteit, ku kännis laitat snäppiini ääni viestei, vitu jonne, sun träkeis vaa paska löyhkii, pitäskö lyödä sustaki faktaa pöytii. Ku sä jonne kuvittelit olevasi jotaki, ittesi viesteillä nopeasti nolasit, Sanoit että otan mukan puukosta kylkee, oon suht kova sylkee, ja urpoja nylkee, saat turpaa, oo ylpee, sun jokela jengist, nopeeta settii, tämäjälkee ihme jos oletkaa hengis. Vitun lihapulla, olet sikaruma, kaikki vihaa sua, ja uras on nyt mun toimesta pilattuna. Jote siis älä räävi sun turpaas, enkä ny träkillä säälist sua murhaa. Älä laita viestii mulle enää ikinä, ku soitan sun perää ja kuulen pelkkää vikinää. Säälittävää, ja laahaat vaa tahdis, millä vitun logiikalla haastat vaa ahtii, oot varmana paskin, ei kannata haastaakkaa matsii, mee himaa vittu hakkaamaa tattii

Ahti on täällä, ootteko valmiit, ahti on täällä nopein ja varmin. Aa shiit mun mestani, 2018 mestari. Jiii Ahti on täällä, ootteko valmiit, ahti on täällä nopein ja varmin. Aa shiit mun mestani, 2018 mestari.

Laita Ahti soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.