Elämäni on pokeri peli

Antti Hiekkänen

Kun pokerista tuli ammattilaisurheilua, se levisi koko Eurooppaan ja pääsi myös Skandinavian maihin. Heidän joukossaan Suomi voi ylpeillä erinomaisesta Patrik Antoniusesta, joka hallitsi maailmanlaajuista uhkapelimaailmaa suurten menestysvuosiensa aikana.

Suomi oli kuitenkin syntymäpaikka useille maailmanlaajuisesti tunnetuille pokerinpelaajille, kuten Jens Kyllonen, Sami Kelopuro, Juha Helppi tai Joni Jokhimainen. Kaikki nämä nimet olivat jossain vaiheessa eri pokeriuutisten tai pokeriuutissivustojen / -lehtien otsikoita. [url=https://www.slotozilla.com/fi/pokeri]Parhaat pokerisivut[/url] ovat ylpeitä kun nämä tunnetut pelaajat vierailevat niissä!

Suomessa on useita menestyvämpiä pokeripelaajia, kuten Mika Paasonen, joka onnistui tulemaan neljänneksi EPT Barcelona -tapahtumassa jo vuonna 2007 voittamalla 400 000 dollaria. Hän oli myös hyvin lähellä WSOP-rannekkeen voittamista kahdessa erillisessä tilanteessa.

Toinen menestyvä suomalainen kasinopelaaja on Poker Stars -tiimin jäsen Ville Wahlback ja 8 Game WSOP -rannekkeen haltija, jonka hän onnistui hankkimaan vuonna 2009 8 Game -tapahtumassa 10 000 dollarin rajalla. Tämä tapahtuma toi hänelle rannekkeen vieressä palkinnon, jonka arvo oli lähes 500 000 dollaria.

Kaiken kaikkiaan suomalaisia voidaan pitää kansana, joka rakastaa ja nauttii pokeripelistä, ja Suomen tasavalta voi varmasti olla ylpeä ammattimaisista uhkapeliedustajistaan!

Laita Antti Hiekkänen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.