Me melkein kuoltiin feat. SANNI & TIPPA

Apocalyptica

Ei pitänyt olla myöhään ulkona, piti muistaa syödä kunnolla, mut tuli pari muuttujaa, ja puoli pulloo bacardii. Löysin itteni kirkkonummelta, kaikki parhaat frendit paikalla. Topi halus tupakkaa sitä hakee lähettii. Kuskikin oli kännissä, laulettii tytöt tykkäätä. Ikkunat yhtä levällään kun mun elämä.

Hei sori äiti, meist tuli tälläsii. Ei tultu kotiin, vaik sieltä soiteltiin. Hei sori iskä, kun sulle sanottiin, et kaikki on hyvin, vaik oikeesti me melkein kuoltiin. Vaik oikeesti me melkein kuoltiin.

Mitä säilyttiinkö hengis. Vielä muistan takapenkin sieltä tultii näihi kenkiin vaik oltii water loos niiku lemmy. Meil on päällä sienikuuri siis, kadoksissa ja luuri kii. Sori vaa mut tätähän tää on mull on huonoi uutisii. Ajetaan päi seinää, silmät kiinni nyt mennään. Sun elämään revin reiän. Beibi kellään ei oo tällästä.

Hei sori äiti, meist tuli tälläsii ei tultu kotiin, vaik sieltä soiteltiin. Hei sori iskä, kun sulle sanottiin et kaikki on hyvin vaik oikeesti me melkein kuoltiin. Vaik oikeesti me melkein kuoltiin. Hei sori äiti, meist tuli tälläsii ei tultu kotiin vaik sieltä soiteltiin. Hei sori iskä, kun sulle sanottiin et kaikki on hyvin vaik oikeesti me melkein kuoltiin.

Mä en oo niiku muut tääl koitan puhuu mut on suu jäässä. Otetaan beibi uus chaance ja viel uus dance Viel muistan takapenkin. Silti tultiin näihin kenkiin. Vaik oikeesti me melkein kuoltiin.

Laita Apocalyptica soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.