Syö Papu Jos Oot Nälkänen

Are

<[STEPA] Mul on pään sissäs siivilä, joka etsii aina täydellistä biittiä. Ja makarooni, on aika laittaa uutta aromii, Kun tiedän että joudun syömään vielä sanojani. Niikun aikoinaan meikä jäbä Jeru The Damaja, menin pyytään nimmarii se kutsu mua N-sanalla. 2004, Oulun Hip-Hop festivaali, olin PA silloin nyt oon työttömyystuilla. Sit poistin exän yhtälöstä, nyt ex on yks ja asun toisen kanssa eri lähiössä. Toisen asteen yhtälö ei toimi, kun harvoin lopputulos oli se että meikäläinen voitti. Teen pilapimuksen, soitan häläreitä, kunnes se apina tajuaa et se nainen on meikän. Käytän koirat paskalla sen etupihalla, sillä Stepan kans ei kannata vaan kikkailla.

[JODAROK] Oon niin väkevä et melkein olomuoto, kaasujalka, tiukasti maassa, en jäälläkää kaadu, avoin kun laavu, avoin ku vaikka mikä ois vaikka auki? Vaikka, no vaikka mikä ois vaikka kiinni. Siwa, yli kiva, syli piva. pakkasesta ruokaympyrään ja pätkis hihaan. Kapinallinen, ilman koherenttiagendaa, ei ole MC:t parempaa, se nyt oli varppi. Oli karkki, en oo ihan Joensuun tsaari, silti entisii jäbii ja mekatakin paavi. Jodaafkaani, kohtuullisen spessi, lohdullinen keissi, diggaan kuin lapio tai greippi, pölysormet ja harakanvarpaat, elä piinaa tai saatan kamalaks alkaa, riimi, psykoosi, siitä kyklooppi, ambutsykootti, en juo maitoo en vastaa... >

Laita Are soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.