Ilman varjoa

AvAciA

Miksi, missä, milloin ilman varjoa liikuin? Käsi sydämellä vannoin vaakalaudalla kiikuin Sydän musta kuin yö ei enää verta pumppaa Tunteet tukahduttaa kaikki synnit kantaa Syvissä vesissä sukelsin, itsetuntoni kadotin Jälkeenpäin tajusin hyvä niin, mihin sitä muutenkaan tarvittiin? Aikaa kulutin kadotin itsenikin pala palalta pirstaloiduin Sirpaleita maailmalta keräilin liian kauas kotoa päädyinkin Myöhemmin sen vasta tajusin, oli lahja kallis vain antajalleen Miten silloin päädyin vieraalle maalle, voiko tämä taakka olla liikaa kantajalleen?

Älä etsi, ei kipua Ylemmäs ei tahdo enää kavuta Älä auta, älä satuta Älä yritä ei enää haluta Älä kanna huolta älä suotta, se ei enää tulosta tuota Älä mitään tarjoa, vain enkelit putoaa ilman varjoa.

Levitä siipesi kerää ikuinen rohkeutesi, mutta kuuntele minua (kuuntele minua) Lennä täältä kauas pois, niin kauas kuin jaksat Lennä ikuiseen valoon Varjojen kautta aurinkoon

Laita AvAciA soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.