Aina aina

Charles Blogman

Eiliseen katselin jonne menneet unohdin tahdoin päästä eteenpäin Portin taas auki sain avoin oli maailmain jossa sinut vain mä näin Arvet peitti haavojain mutta hymy kasvojain sen sulle yksin annan vain.

Aina aina tahdon olla sun aina toivon että oot vain mun koskaan en elämältä toivo enempää rakkaus meidät viimein yhdistää.

Tiemme tään yhteisen toivon päättyvän mä en syyhyn tyhjänpäiväiseen Valo oon pimeään päivänpaiste hämärään joilla elän uudelleen Molemmat nyt unelmiin uskoo viimein yhteisiin ja niistä kiinni pidetään.

Aina aina tahdon olla sun aina toivon että oot vain mun koskaan en elämältä toivo enempää rakkaus meidät viimein yhdistää.

Aina aina tahdon olla sun aina toivon että oot vain mun koskaan en elämältä toivo enempää rakkaus meidät viimein yhdistää …. aina tahdon olla sun aina toivon että oot vain mun koskaan en elämältä toivo enempää rakkaus meidät viimein yhdistää.

Laita Charles Blogman soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.