Pyrkiny Vähentää feat. Spekti

Cheek

Punamuushii, lasiin lisää viinii kaada. Se on 2012 sisäpiirigaala. Löydät meidät sieltä minne jono vie, ja b-boyt bugaa lailla robottien. Tyhmäkin tietää mitä kyseessä, ku sä asetut siihen kytemään. Sanot ettet tee tätä yleensä, yeah right, typerää. Va-va-va-vaik, vaikka kuinka siinä vatkaat ja veivaat, se mua sun drinkkiä maksamaan ei saa. En sun viereen hyväl flaksillakaan istu, nähny enemmän pyllyä ku taksin takaistuin. Hei, suotta tiuskit siin, ainoot jatkot mitä sul on, on sun hiuksis kii. Aah, himaan yksin nyt lähen täält, sori vaan mut oon pyrkiny vähentää.

Mimmit on et, Vau!. Äijät on et, Whoa!. Mut mitä ikinä sä meinaatkaan, ni meitsi on et, Nou!. Nou, nou, nou, nou. Ei, ei, ei, ei, ei, eii. Himaan yksin nyt lähen täält, sori vaan mut oon pyrkiny vähentää.

Sori, sori, py-py-py-py-pyrkiny vähentää. Joo, joo, joo, joo, joo, joo, joo, joo, joo.

Joo, no moi sullekin. Oothan sä nätti, mut voi helvetti. Mul hajoo kasetti. Toi sun setti on raskast, ku pykivä netti. Joo, joo, joo, ohan sul hyvät tissit ja hymyilet ku missi. Hymyilet ku missi! Tän ei ollu tarkotus olla edes dissi, mut et pääsis tälle tasolle edes hissil. Hissil! Vaik en pannu pillei pussiin, oot hullu jos luulet et lähen sun messiin. Oot hullu! Hullu, hullu, hullu! Just ku Jussi, jonka vaimoa Lothar nussi. Tulin dokaa ja bailaa, mutten painaa, et saa mailaa! Aah, himaan yksin nyt lähen täält, sori vaan mut oon pyrkiny vähentää.

Mimmit on et, Vau!. Äijät on et, Whoa!. Mut mitä ikinä sä meinaatkaan, ni meitsi on et, Nou!. Nou, nou, nou, nou. Ei, ei, ei, ei, ei, eii. Himaan yksin nyt lähen täält, sori vaan mut oon pyrkiny vähentää.

Anteeks mami, vaik sul ois body niiku Maserati. Talvellakin, voisit leikkaa jäätä katseellasi.

Mun on aikaa turha uhraa, tulee lunta tupaan. Mä suksin, enkä ota sua mukaan. Artistin maailma sohvabuffet, täs ei oo mitään uutta. Homma kusee. Ootko koskaan itsees yytsiny lähempää? Eri suuntiin tyystin kyl kävellään. Mä himaan yksin nyt lähen täält, sori vaan mut oon pyrkiny vähentää.

Mimmit on et, vau!. Äijät on et, Whoa!. Mut mitä ikinä sä meinaatkaan, ni meitsi on et, Nou!. Nou, nou, nou, nou. Ei, ei, ei, ei, ei, eii. Himaan yksin nyt lähen täält, sori vaan mut oon pyrkiny vähentää.

Anteeks mami, vaik sul ois body niiku Maserati. Talvellakin, voisit leikkaa jäätä katseellasi. Nou, nou, nou, nou. Ei, ei, ei, ei, ei, eii.

Laita Cheek soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.