Me ollaan ne part 2 feat. Nikke Ankara, Elastinen, JVG, Kube, Pete Parkkonen

Cheek

Pete Parkkonen:

Me ollaan ne... jotka ei tuu koskaa poistuu täältää... Me ollaan ne... jotka laittaa hallit pitää ääntäää...

Ville Galle:

Me ollaan ne, te ootte te, ku alotellaa läikyttää.. anna se pullo tänne, ei sun annoksesta päihdykkää.. Klubilla sukis ja sandaaleis, räppärit bäkkärin vandaaleit.. Painaa rolle rantees, sä sanoit tolle anteeks.. Sukuu tääl synnytää, kaverit valitaa ja se homma menee nii... Välillä mylly pääl, lopulta halitaa, ollaa niinku ennenkii.. PME tiimi mun puolel, kel ei oo hajuu meitsist, vähintää viimisen vuoden mä oon ownannu geimit!

Elastinen:

Sul on läksyt tekemät, tee muistiinpanot ku moguli puhuu, kun on huipulla vetämäs nii leveel ettei taas erota totuuksii huhust.. Kuulostaa liiottelult, kaikki on faktaa, suomalaisii unelmii.. Etenki me henki takasi tuotii, me saneltii mitä tääl kuunneltii.. Unitti liikuttaa unittei, hallit myy loppuu, toi ehti jo tottuu... Kauan tarvottu, maksettu epäilijöille on pottuja pottuin.. Stadion tavoille opetti, saavutettu mitä tavotteeks otettii.. Me ollaa edellee ne, jotka yhessä tekee sen sanoista todeksi! AAH!!

Pete Parkkonen:

Me ollaan ne... jotka ei tuu koskaa poistuu täältää... Me ollaan ne... jotka laittaa hallit pitää ääntäää...

Cheek:

Ollaan muutettu nää geimit, vuosii tunnettuu tää feimi.. Me ollaan ne! On kai viinaa millä leipoo, meil on mitä teillä ei oo! Me ollaan ne! Me ollaan ne...

Nikke Ankara:

Ollaan ne ketkä dominoi, ku Niken setit killerei, niinku olis syöny jotai Limitlessin pillerei.. Cheekin kaa, rokataa jäähallei, kokataa rallei, pokataa mallei Eikä se oo läppää, mä oon se pelipoika Liia hyvä räppää, joten älä veli koita.. Ollaa ne ketkä reenas ja kuunnella kannatti.. Ollaan ne ketkä duunaa sun unelma-ammattii, iskee ku Lahtihallin kylkee tää on sen vikatikki, ku sä et osaa sylkee niiku Rose Titanicis!

Kube:

Ollaan ne, ne ketkä oikeesti nostaa niit levelei, Ne kene stygei nää DJ:t soittaa niide dekest mate, Ne kene kaa et haluu sitä pihvii, joo ne muutti sut vegeks mate Jose muutti viiniks veden mate Jussi muutti sen flowt seteleiks Oman elämänsä hefei, ne puhuu, ne tekee, ne on tän kerran rebeleit. Sun panos vaa on liia semi mate, sun panos vaa on liia kevyt mate, Me ollaan tän geimin heavyweight, mut jos sä haastat ne anyway, Ne iskee nii kovaa et putoot ja dumari joutuu puhaltaa sen pelin seis!

Pete Parkkonen:

Me ollaan ne... jotka ei tuu koskaa poistuu täältää... Me ollaan ne... jotka laittaa hallit pitää ääntäää...

Cheek:

Ollaan muutettu nää geimit vuosii tunnettu tää feimi Me ollaan ne! On kai viinaa millä leipoo, meil on mitä teillä ei oo! Me ollaan ne!

Jare Brand:

Jare tai Jare ei kummempia, yritän vaa olla sulle kiva, Tän ajan tunnetila on et sun ykköskenttä on mulle fila, Vaik mä pitäsin suuni kii ja ikkunat oiski tummempia, Kaikki on hetkisen tuulisii, se on nyt myös urheilu-uutisis, MINÄ, ME ja koko stadi, oon ku kotonani, SINÄ, TE, en laittas siihe yhtää ropoani, Joka fani tai kokoani, ei aikaa lähtee ralleille, koska nyt me päästii bäkkii näille halleille!

Cheek:

Ollaan ne jotka kesällä ruississa bailaa, HA! aamulla kuistilla mietin mikä muistia vaivaa, HA! Saatetaan tarttea taas kerran poliisii, HA! ilosaaresta kaarretaan maaherraks provinssiin ja sielä mä räppään:

rätätätätätätätätätättää en vähästä väsähdä, tänäänkää jämähdä äläkä säkään hädässä vähästä kärähdä jäätävä nälkä räpätä läpällä näppärää läppää säätää ja vääntää ja pätäkkää käpälään stäkkää äpärät jäbät tääl känässä vähästä älähtää meitsit määrää ja nää räbät hämärään jättää.

Kertosäe Me ollaan ne..

Laita Cheek soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.