Rakastuin Mä Luuseriin

Cheek

Vain elämää, Erinin päivä Let's go!

Kun puljaa näiden bimbojen kanssa syntyy luottamuspula suhteiks suotta kutsua se vaan tuottaa surua nopee elämä naisist mun päähän muokannu kuvan josta sä poikkeet täysin, siks oon kuolannu sua. Digaan sun swägää, ditchaa mun jäbät edes mä en saa pilattuu tätä jos jotain luvataan se pitää jos ei pystytä, niin sit ei luvata ees mitään. Se ei oo koskaan, et mä koitan, mä koitan vaan jos sä tarviit jotain, niin mä hoidan, mä hoidan sun täytyy pikemminkin vaan pyytää kun kysyy anna mun olla syypää sun hymyyn.

Tänä yönä viimeinkin rakastuin mä luuseriin joka aito on ja vielä enemmän olin heikko tarrauduin pelkästään vain bimboihin kunnes susta löysin oikeen ystävän

Mun ajatusmaailmaa voi olla vaikeeta tajuu näil bimboil ei oo hajuu mitä naiselta haluun ysäril Nate Dogg neuvo: "älä tee horosta vaimoo" haluun jotain mageet en voi tarpeeks korostaa aitoo. Tarviin sua rauhottaa mun menoo en pyrkyrii nuolee peppuu, palvomaa mun egoo. Aah, sus riittää fiilattavaa, leikkaamatonta sataprossast priimaa kamaa. Oon kai ollu vähän liian vapaa Rudolf tietää kuinka mammat riivaa staraa häädät pois ton puluparven sus on kaikki mitä tartten sä näytät hyvältä mua varten. Jalat maassa, järki päässä ja sitä on myös täski, näätsä ollaan parempia yhdessä kuin erikseen niinkuin Sami Saari sanoi: "se on helvetin jees".

Tänä yönä viimeinkin rakastuin mä luuseriin joka aito on ja vielä enemmän olin heikko tarrauduin pelkästään vain bimboihin kunnes susta löysin oikeen ystävän.

Tänä yönä viimeinkin rakastuin mä luuseriin joka aito on ja vielä enemmän olin heikko tarrauduin pelkästään vain bimboihin kunnes susta löysin oikeen ystävän

Laita Cheek soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.